Anthony Joshua Jarell Miller ellen debütálhat Amerikában

Anthony Joshua promótere, Eddie Hearn elmondta, hogy a közeli terveik között szerepel Joshua amerikai debütálása. Három meccset terveznek idén Joshua számára márciusban, augusztusban és decemberben. Elsőként március 31-én lép szorítóba egy címegyesítő mérkőzésen Joseph Parker ellen. Jarell Miller pedig április 28-án csap össze Johann Duhaupas-sal. Hearn tervei szerint, ha Joshua és Miller is győz, akkor akár kettejük csatája lehet a következő augusztusban, mégpedig Amerikában. A promóter elérkezettnek látja az időt, hogy a londoni olimpiai bajnok tengerentúli karrierjét is elkezdjék építeni. Hearn már tárgyalásokba kezdett a Barclays Centerrel, hogy New York legyen az esetleges Joshua-Miller összecsapás helyszíne. Hearn elmondta: „Ez a terv…(de) először győznünk kell március 31-én. AJ még nem foglalkozik az augusztussal, neki Parkerre kell koncentrálnia. Az én dolgom a jövő megtervezése és a jövő egy amerikai bunyó még 2018-ban.”

Joshua és Miller is jelenleg veretlen, lenyűgöző kiütési aránnyal. Joshua 20 mérkőzésből 20-at kiütéssel nyert, Miller pedig 20 mérkőzésből 18-at. Bár Deontay Wilder ismételten bejelentette igényét, hogy ő lépjen szorítóba Joshua-val Hearn szerint Miller a tökéletes jelölt.

Ugyanakkor Hearn azt is elmondta, hogy „Meg kell küzdenünk Alexander Povetkinnel is valamikor, ha március 31-én legyőzi David Price-ot, ezt is fontolóra kell vennünk. De a Miller elleni összecsapás lehetséges, ha ő és AJ is megnyerik a következő meccsüket.”

Hearn tervei megvannak a jövőt illetően, de minden a márciusi-április meccsek végkimenetelén múlik.

Komment

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.