Nem adták olcsón az UBO övét a Feja Promotion bokszgáláján

Izgalmas mérkőzéssel zárult vasárnap a Feja Promotion Budapesten rendezett ökölvívó gálája. A 23 éves Kristóf Máté vihette haza az UBO Cirkálósúlyú kisvilágbajnoki övét. A mérkőzést az 7. menetben egy sérülés miatt kellett idő előtt befejezni, ezért az ide vonatkozó szabályok szerint, a döntést pontozással állapították meg. A bírók megosztott véleménye alapján végül Mátét látták eredményesebbnek a meccs során. A magyar versenyző kitartásával, és hatalmas akaraterejével vitte a mérkőzést, amelyet jócskán megnehezített Erik Nazaryan hatalmas ütőereje. Bár ezt az ütőerőt kamatoztatni is tudta Mátén, végül a közönség lelkesítő szavai is segítséget nyújtottak a nehéz küzdelemben.

A mérkőzés után kérdeztük Mátét a küzdelemről:

Kristóf Máté: – Nagyon nagy csata volt, kemény ellenfelem volt, ezt tudtam is előre. Úgy készültünk, hogy semmiképp nem állok meg előtte, mert irdatlan nagy ütőerejű srácról beszélünk. Kemény meccs volt, de nyugodt tudtam végig maradni, higgadtan tudtam bunyózni. A 7. menetben aztán volt egy komoly jobbosom, amitől annyira szétrepedt a szemöldöke, hogy nem is engedték a meccset tovább a bírók.

Többek közt eredményesnek bizonyult az est során Kramer Péter is, aki az első menetben egy testütéssel küldte padlóra ellenfelét ezzel megszerezve a 7. győzelmét. Rajzinger Ricsi a Bozai Box Klub versenyzője is győztesként hagyhatta el a ringet miután a 2. menetben egy pontosan bevitt bal-jobb horogütéssel padlóra vitte ellenfelét. Schrammel Csaba, Varga Krisztián edzőjével a sarokban, szintén nyert mérkőzéssel térhetett haza. A százhalombattai sportoló, az első menetben KO-val tudta megszerezni a győzelmét.

Komment

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.