Fury videóban üzent Wilder-nek

Fotó: Tyson Fury – PuzzlePix Fotóügynökség

Tyson Fury (29-0-1; 20 KO) valószínűleg nehezen viseli, hogy most minden figyelem az Andy Ruiz – Anthony Joshua visszavágóra összpontosul és még a csapból is ők folynak. Ki is tett gyorsan egy videót az egyik közösségi oldalra, amiben Deontay Wilder-nek üzen. Fury és Wilder (42-0-1; 41 KO) ugye már több, mint egy éve küzdött egymással először, akkor döntetlennel végződött a mérkőzés. A visszavágóra pedig, ha minden igaz 2020. február 22-én kerül sor.

Az első meccsen Fury kétszer is padlóra került, de mindkétszer fel tudott állni és végig ment a 12 menet. Most azonban azt ígéri a „Bronz Bombázó”, hogy ezúttal a földön is fog maradni, ahogy például Luis Ortiz a legutóbbi meccsén. A november 23-i Wilder – Ortiz meccsen az amerikai világbajnoknak elég volt egyszer villannia és a kubai el is terült a padlón. Wilder már a meccs előtt megmondta, hogy neki elég 2 másodpercig tökéletesnek lennie és vége is a meccsnek. Fury erre reagált a videójában és azt üzente a WBC világbajnoknak, hogy amit nem lát, azt nem is tudja megütni. Célozva arra, hogy ő olyan gyorsan és jól mozog, hogy Wilder-nek esélye sem lesz megütni, nem még úgy, mint Ortiz-t.

Azért az első meccsen kétszer is sikerült leütnie, szóval óvatosan az ilyen kijelentésekkel. Tény, hogy fel tudott állni mindkettőből, de azért a második leütésnél a bíró számolási tempója még mindig vitatéma, hogy lassan számolt-e vagy sem. És ha az egész meccsen így akar mozogni Fury, mint a videón, hogy ne tudja megütni Wilder, vajon bírni fogja ezt a tempót 12 meneten keresztül?

Plusz ott van ugye Fury szemsérülése is, amit szeptemberben szerzett és 47 öltéssel kellett összevarrni. Állítólag teljesen meggyógyult a seb és nem fog gondot okozni, de Wilder biztos, hogy azon lesz, hogy újra felnyissa a sérülést és ezzel is nehezítse a „Cigány Király” dolgát.

Komment