Adrien Broner-t megint letartóztatták, remélhetőleg nem marad el a Pacquiao elleni meccs

Fotó: Manny Pacquiao – Adrien Broner – PuzzlePix Fotóügynökség

A korábban négy súlycsoportban is világbajnoki címig jutó Adrien Broner (33-3-1; 24 KO) hűen rászolgált a „Probléma” becenévre, balhét balhéra halmoz. Az utóbbi időben, a Pacquiao elleni meccset leszámítva szinte csak a rendőrségi ügyei kapcsán lehet hallani a bunyósról. Idén már volt egy ügye szexuális zaklatás miatt, de korábban tartóztatták már le ittas vezetésért, súlyos testi sértésért, de olyanra is volt példa, hogy egy szitává lyukasztott autóval furikázott.

Broner jelenleg Floridában készül a január 19-i Manny Pacquiao elleni meccsre, de félbe kellett szakítani a felkészülését. Karácsony előtt néhány nappal ismét letartóztatták, mert december elején nem jelent meg a bíróságon és már nem az első alkalommal, emiatt elfogató parancsot adtak ki ellene. Még 2017 decemberében volt egy gyorshajtási ügye, amikor jogosítvány nélkül vezetett és az autó biztosítása sem volt rendben. Emiatt kellett volna most megjelennie a bíróságon, de Broner valamiért nem foglalkozott az üggyel így egy rövid időre megint a rácsok mögé került, de hamar el is engedték.

Edzője szerint Broner felkészülése nagyon jól halad és őt is meglepte, hogy letartóztatták a tanítványát, mert nem is tudott róla. Remélhetőleg ez az eset nem lesz hatással a Pacquiao elleni meccsre, ami ráadásul PPV közvetítés lesz, így jó kis summára számíthat Broner. Amire szüksége is van, mert egyrészt bőven ellátja munkával az ügyvédeit, másrészt nemrég arról is írtak a külföldi portálok, hogy egy ékszerész több millió dollárt követel Broner-től. Egy New York-i ékszerész perelte be, mert több mint 1 millió dollárért készíttetett ékszereket vele a bunyós, amit azóta sem fizetett ki. Ráadásul az utóbbi időben nem bunyózott túl sokat így a Pacquiao elleni meccs nemcsak anyagilag, de szakmailag is sokat érhet számára, ha győzni tud.

Komment