A kesztyű kiválasztása!

Az első termék amit minden bizonnyal fogsz magadnak venni, az egy bokszkesztyű lesz! Ennek higiéniai és sérülésmegelőzési okai is vannak, hiszen gondolj bele a teremben hagyott kesztyűk olyan darabok amit már valaki otthagyott mert szétütötte.

Bőr vagy műbőr?

2019-et írunk, ma már a műbőr kesztyűk nem olyanok mint 10-15 évvel ezelőtt sőt kimondhatjuk, hogy napjaink műbőr termékei igenis jó minőségűek. A kérdés itt leginkább arra vonatkozik, hogy heti hányszor edzel. Még a heti 2-3 edzésre tökéletesen megfelel egy műbőr kesztyű, addig annak aki heti 4-5 vagy több edzésen vesz részt, annak ajánlott egy bőr kesztyű.

Azt vedd ami kényelmes és amire szükséged van!

Hatalmas a kínálatunk a kesztyűk területén és higgyétek el nekem, hogy nincsen két egyforma típus. Amikor kesztyű vásárlásra adod a fejed, az első lépés, hogy megkérdezed az edződet, hogy mekkora kesztyűt vegyél. A második lépés, pedig függhet attól is, hogy webshopon adod le a rendelésedet vagy pedig személyesen vásárolod meg a kesztyűt. Amennyiben a webshopot részesíted előnyben, akkor nézd meg az ajánló videónkat, amik segítenek a választásban! Amennyiben viszont a fizikai vásárlást részesíted előnyben akkor gyere be a boltunkba, kérd ki az eladó véleményét és próbáld fel az adott unciában megtalálható összes kesztyűt.

Forrás: premiumfightshop.hu

Komment