5 kiváló bokszoló, aki megjárta a börtönt!

Talán nem is gondoltad volna, hogy mennyi nagyszerű ökölvívó fordult meg a rácsok mögött!

Valljuk be őszintén, olyan nagyon azért nem nehéz börtönbe kerülni! Többek között minden idők egyik legjobbja Floyd Mayweather Jr. is bevonult egy picit a hűvösre a Pacman meccs előtt, nézzük most az igazi rossz fiúkat akik éveket töltöttek a rács mögött!

5.Edwin Valero

Többek között a problémás természetének köszönhetően, Valero már nincsen az élők sorában, de ezt majd megérted a cikk végére. Ha a fiatalabb generációhoz tartozol, akkor Valero neve talán nem cseng ismerősen, hiszen 2010-ben hunyt el. A könnyűsúlyú venezuelai bunyós elképesztő rekordot tudhatott a háta mögött hiszen veretlen volt és mind a 27 győzelmét kiütéssel abszolválta! A profi karrierje kezdete előtt Valero egyébként motorbalesetet szenvedett, aminek köszönhetően olyan koponya sérüléseket szenvedett, hogy sosem kapott versenyengedélyt az USA-ban! Valero a feleségét késelte halálra egy hotelszobában, ami miatt börtönbe került. Másnap felakasztotta magát a cellájában!

Leone Hermes Boxcipő: http://bit.ly/2Xn31wt

4.Diego Corrales

Kísérteties a hasonlóság Valero és Corrales között. Mind a két ökölvívó családon belüli erőszak miatt került a rácsok mögé, bár Corrales legalább nem ölte meg a terhes feleségét. A motorbaleset is stimmel, annyi különbséggel, hogy Corralesnek ez okozta a halálát 2007-ben. Corrales egy kivételes ökölvívó volt, aki a Castillo elleni mérkőzéssel örökre beírta magát a boksz rajongók szívébe, ám a terhes feleség bántalmazása örök billogot nyom rá!

Alvás közben is fogyhatsz!: http://bit.ly/2Ysb8bd

3.Sonny Liston

Se a születésének, sem pedig a halálának az időpontja nem biztos a nehézsúlyú legendának. Ő volt az első tulajdonosa a „Világ legrosszabb embere” becenévnek! Ezt a megnevezést általában a nehézsúlyú bajnokokra használják manapság, de Liston bizony nem csak a ringben mutatott teljesítménye miatt szolgált rá e névre. A szűkszavú, mogorva bunyós 19 alkalommal került a bíróság elé, többnyire fegyveres rablás vagy hatóság elleni erőszak vádjával. Nevét összemosták a szervezet bűnözéssel is. Liston nem mellesleg drogfüggő is volt, előszeretettel használt többek között Heroint is. A holtestét a felesége találta meg az otthonukban és a mai napig nem tisztázott, hogy baleset vagy gyilkosság áldozata lett-e a hajdani bajnok!

Trainsane Insane Pump: http://bit.ly/2M3pRHX

2.Bernard Hopkins

A középsúlyú legenda meglehetősen nehéz eset volt gyerekkorában. 14 évesen egy jégcsákánnyal vágták hátba, amibe majdnem belehalt majd 17 évesen 18 éves börtönbüntetésre ítélték miután 9 vádpontban találták bűnösnek többek között fegyveres rablásban! Hopkins a rácsok mögött kezdett el az ökölvívással foglalkozni majd 5 év után a jó magaviselete miatt kiengedték! Hopkins élete innentől gyökeresen megváltozott és örömmel mondhatjuk, hogy sosem tért vissza a bűnözés útjára, sőt legendás karriert tudhat maga mögött! Jelenleg a Golden Boy promotion égisze alatt szervez mérkőzéseket.

Egy dögös bandázs, hogy bajnokká válhass!: http://bit.ly/2YpsRUL

1.Mike Tyson

Persze, hogy is maradhatna ki a listából Mike Tyson! Ha az ökölvívás szó mögé a börtönt teszed, akkor automatikusan kirajzolódik előtted Mike Tyson arca, pedig hidd el, a felsorolt nevek közül ő az egyetlen aki talán ártatlanul ült a rácsok mögött! Egy nem hivatalos film a Vitathatatlan pontosan ezt az időszakot eleveníti meg a mozivásznon bár, hogy a történet igaz-e vagy sem, azt mi halandók talán sose tudhatjuk meg! Három évet töltött a rácsok mögött, elvileg megerőszakolt egy nőt, de sok bizonyíték szerint ártatlan volt.

Tyson agresszív fiatal volt és a profi karrierje alatt sem volt ez másképp. Elég ha csak a Savarese meccsre gondolunk vagy a Lewis mérkőzés előtti tömegverekedésre, amit Tyson kezdett, Holyfield fülének leharapásáról pedig szintén ne feledkezzünk meg! Tyson is a kokain rabja volt és sokáig úgy gondolták, hogy Valero és Corrales sorsára juthat ám szerencsére nem ez történt minden idők talán legikonikusabb nehézsúlyú bajnokával! Mike Tyson feltűnt a Másnaposok című filmben, ami után több saját show műsorral járta Amerikát! Manapság a legális marijuana üzletben talált magára!

Egy olyan kesztyű, amit még Tyson is megirigyelne.: http://bit.ly/2y8GQzs

Itt volt tehát 5 intő példa rá, hogy miért is kerüljétek el a balhékat! Minden rács mögött töltött perc elvesztegetése az életeteknek, ezért előbb gondolkodjatok mint cselekedtek!

Forrás: premiumfightshop.hu

Komment