5 meccs, mikor borult a papírforma!

Fotó: Andy Ruiz Jr. – Anthony Joshua – PuzzlePix Fotóügynökség

Legyen az ökölvívás vagy MMA, tényleg mindenki egy pofonra van a győzelemtől!

Néha az előzetesen esélytelennek tartott bunyósok bizony sokkolják a világot és nagyon elverik az esélyesebb bunyósokat. Jöjjön most 5 név, akik a gyors győzelmükkel sokkolták a világot!

5.Corrie Sanders – Wladimir Klitschko (2003)

Akkoriban még csak a WBO világbajnoka volt a kisebbik ukrán. Ideális választásnak tűnt a visszavonulásból egy kis pénzért visszatérő Corrie Sanders, aki ekkoriban inkább már mint profi golfjátékos volt a toppon. Idős is volt, nem is volt a legjobb formában, tökéletesen illett a képbe, hogy Wladimir elpusztítsa! De az öreg Sanders nem így gondolta… Minden elő volt készítve a kivégzéshez, kis alakú ring és egy ereje teljében lévő fiatal világbajnok.

Azonban Sanders már a nyitó menet elején megmutatta, hogy nem ijed meg a saját árnyékától. Magabiztos volt a bajnok, ám az első menet végén bekapott egy balost a fordított állású kihívótól és a padlón találta magát. 7-et számolt a bíró, majd egy újabb Sanders roham után ismét a padlón volt a bajnok. Ekkor 8-nál állt fel és jött az első menet vége. A második menet elején a vérszagot fogott dél-afrikai lerohanta az ellenfelét, aki már az első 6 másodpercben lepadlózott. A következő padlózás már a végét jelentette a mérkőzésnek. Corrie Sanders kiütötte a világbajnokot!

Ahhoz, hogy tökéletesen tudj ütni, biztosan kell állnod a lábaidon. Ez a ringben csak a megfelelő cipőben fog sikerülni!
Webshop: http://bit.ly/2Xn31wt

4.Gabriel Gonzaga – Mirko „CroCop” (2007)

CroCop még új volt a UFC-ben, első meccsén az áldozati bárány szerepét Eddie Sanchezre osztották és mivel Fedor nem írt alá az szervezethez, mindenki a horvát bunyósban látta a következő nagy UFC bajnokot. A UFC többek között, annak a nehézsúlyú divíziójáért vásárolta fel a Pride FC-t 2006-ban.

Gonzaga brazil révén otthonosan mozgott a földharcban is de a legtöbb vereségét KO/TKO-val szenvedte el így nem volt kérdés, hogy akorábban Josh Barnett-et is idő előtt kivégző CroCop az esélyes. Gonzaga persze nem feltett kezekkel lépett a ketrecbe és bátran dolgozott, bár tény, hogy az ütőtávot nem igazán találta a horváttal szemben. Gonzaga a földre viteli lehetőséget várta, CroCop pedig, hogy elsüthesse a bal fejrúgását. Másfél perc után, CroCop talált egy rúgással testen, de Gonzaga azonnal a földre vitte. Itt magabiztosabb volt és a horvát számára ekkor még újdonságnak számító könyökösökkel szépen bontani kezdte őt. A bíró fél perccel a menet vége előtt felállította őket, CroCop láthatóan várta az új levitelt, ám Gonzaga ekkor villantott egy fejrúgást és CroCop-ot a saját fegyverével ütötte ki!

A ketrecharc bizony kemény sportág. Ha szeretnéd kifejezni a rajongásod, ajánlunk egy remek pólót!

Webshop: http://bit.ly/2OOZIih

3.Lamon Brewster – Wladimir Klitschko (2004)

Az ekkor már Emmanuel Stewarddal készülő ukrán ezúttal a gazdátlan WBO övért szállt a ringbe az amerikai Lamon Brewster ellen. Az ukrán éles volt és erős, a negyedik menetben le is padlóztatta az ellenfelét. Az ötödik menetben azonban fordult a kocka, Brewster elkapta Klitschkot aki ugyan a padlóra nem került, de a vezetőbíró 8-at számolt rá. A menet végén az ukrán összeesett így a bíró kihirdette Brewstert mint a WBO új világbajnokát!

Wladimir Klitschko mindig safety típusú kesztyűkben mérkőzött, hogy elkerülje a felesleges sérüléseket! Ha te is kipróbálnád a hazánkban kapható legjobb safety kesztyűt, akkor kattints a linkre!

Webshop: http://bit.ly/2OOZIih

2.Daniel Cormier – Stipe Miocic (2018)

Daniel Cormier nem ismertlen az MMA rajnogók számára! Az egykori olimpikon beugróként nyerte meg a Strikeforce nehézsúlyú tornáját, majd az UFC kötelékein belül felült a félnehézsúlyú trónra is, egyedül a rosszéletű Jon Jones-t nem tudta legyőzni sosem. A Jones doppingvétsége miatt még mindig bajnok Cormier pedig jelezte a szervezetnek, hogy szeretne egy kis pénzt keresni, jöhetne egy super fight. És kapott is, ráadásul minden idők egyik legsikeresebb nehézsúlyú bajnokát, Stipe Miocic-ot! Cormier meglepő módon nem a birkózást erőltette a volt aranykesztyűs bajnok ellen, hanem beleállt az állóharcba azzal. És milyen jól tette! Hiszen felhízott félnehézsúlyúként, kiütéssel lett nehézsúlyú bajnok ugyanis az első menet végén kiütötte Miocic-ot!

Ha szeretnél te is, felpörögve érkezni a mérkőzéseidre, akkor próbáld ki a stimuláns és dopping mentes pörgetőnket!
Webshop:http://bit.ly/2M3pRHX

1.Andy Ruiz Jr. – Anthony Joshua (2019)

Joshua volt az, aki végül nyugdíjba küldte a listánkon már két helyen is szereplő Klitschko-t, bár igaz ő nem feltétlenül okozott ezzel meglepetést! Eddie Hearn aranytojást tojó tyúkja az amerikai bemutatkozásra készült, amikor is az eredeti ellenfele doppingvétség miatt kiesett, a beugró szerepét pedig a kinézetre nem a legjobb képet mutató Andy Ruiz Jr.-ra osztották. Ruiz-nak egy megkérdőjelezhető veresége volt addig, ám kevesen gondolták úgy, hogy megfoghatja a brit klasszist. A harmadik menetben Ruiz a padlóra került, de felállt és keményen odaállt Joshua-nak aki négyszer járta meg a padlót, mire a bíró beszüntette a mérkőzést! Így lett Ruiz-ból Mexikó első nehézsúlyú világbajnoka, ráadásul rögtön 4 övet is hazavihetett!

Mint ez a lista is mutatja nincsen olyan, hogy előre lefutott meccs. A kemény munkának igenis mindig megvan a gyümölcse, ezért sose keseredj el, ha rajtad kívül senki más nem hisz az álmaidban, hiszen neked kell megdolgozni értük!

Forrás: premiumfightshop.hu

Komment