WBA címmeccs élőben a facebookon a Golden Boy Promotions jóvoltából vasárnap hajnalban

Fotó: Oscar De La Hoya – Golden Boy Promotions – Europress Fotóügynökség

Ez a hétvége nem tartogat igazán nagy címmeccset a tengerentúlon vagy épp Európában. Egy WBA pehelysúlyú világbajnoki címmeccset szeretnénk felvezetni nektek, ami olyan szempontból lehet érdekes, hogy a Golden Boy Promotions-nek köszönhetően élőben fogják közvetíteni a facebook oldalon így akár a magyar nézők is nézhetik, amennyiben kíváncsiak rá. Előreláthatólag magyar idő szerint vasárnap hajnali 3 órakor lesz az élő közvetítés a Golden Boy Boxing facebook oldalán.

Jesus M Rojas (26-1-2; 19 KO) és Joseph Diaz (26-1; 14 KO) a pehelysúlyú WBA (rendes) világbajnoki címért fog megküzdeni Hollywoodban. A Puerto Rico-i Rojas tavaly szeptemberben szerezte meg a WBA pehelysúlyú interim övét Claudio Marrero ellenében. Most pedig a WBA Rendes öve lesz a tét számára. Későbbiekben pedig a Rojas – Diaz meccs győztese megküzdhet a szintén interim bajnok Jhack Tepora-val, hogy eldöntsék ki küzdhet meg a WBA pehelysúlyú Super öv birtokosával, a mexikói Leo Santa Cruz-al. A korábbi olimpikon Diaz előző meccse is címmeccs volt, idén májusban Gary Russell Jr.-tól próbálta elvenni WBC övét, de egyhangú pontozással kikapott. Elmondása szerint leszűrték a megfelelő következtetéseket a vereségből, tanultak a hibákból és mindent meg tesz Rojas ellen, hogy most világbajnokként távozhasson a ringből.

A Golden Boy Promotions és a Facebook együttműködéséből született meg a Golden Boy Fight Night elnevezésű sorozat, amiben élő facebook közvetítések keretében láthatóak a „kisebb” gálák. Ennek első adása lesz augusztus 11-én, de a GBP tervei szerint folyamatosan lesznek ilyen közvetítések a nézők örömére.

Komment