Te mennyi pénzért hagynád, hogy Mike Tyson behúzzon neked egyet?

Fotó: Mike Tyson – PuzzlePix Fotóügynökség

Most, hogy nem igazán bővelkedünk ökölvívással kapcsolatos hírekben egy angol sportoldal úgy döntött, hogy ki tesz egy szavazást a facebook oldalára. A szavazás kérdése az volt, hogy: „te bevállalnád-e, hogy Mike Tyson pofán vágjon 50 000 fontért cserébe???”

Az a Mike Tyson, aki mindössze 20 évesen már nehézsúlyú világbajnok volt, 21 évesen pedig a súlycsoport vitathatatlan bajnoka. 50 győztes meccséből 44-et idő előtt nyert meg, ebből 23 első menetes KO volt. Emellett minden idők egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb ütőerejű nehézsúlyú bokszolójaként tartják számon. Persze ezt nem lehet egzakt módon összehasonlítani, de a statisztikák alapján, ha nem is a legnagyobb ütő, de ott van az éllovasok között.

Szóval tőle kéne bevállalni egy maflást, te megtennéd? Ha igen, akkor mennyi pénzért? Az angol oldalon 50 000 font, azaz átszámítva több, mint 17 millió forint szerepel a kérdésben.

Arra már nem tértek ki, hogy az aktív ökölvívó Mike Tyson-tól vagy a mostani, már nyugdíjas Tyson-tól kapnád-e? De biztos, hogy még a lassan 54 éves Tyson is tud akkorát ütni, hogy jobb esetben ájultan feküdj egy jó darabig a padlón miután eltalált, ha nem rosszabb vége lenne.

A facebookon több, mint 70 000-en szavaztak és a szavazók 62%-a igennel válaszolt. Bár sok kommentelő szerint ez a pénz nagyjából arra lenne elég, hogy összerakják az arcod és vegyél egy új fogsort miután Tyson kiütött. De volt olyan, aki ingyen is bevállalta volna, mert Tyson-tól kapni egyet óriási megtiszteltetés lenne szerinte.

Komment