Pókcsípés miatt marad el a Chisora – Parker meccs

Fotó: Dereck Chisora – PuzzlePix Fotóügynökség

Eddie Hearn bejelentette, hogy Joseph Parker (26-2; 20 KO) betegség miatt visszalépett az október 26-ra tervezett Dereck Chisora (31-9; 22 KO) elleni meccstől. A helyzet érdekességét az adja, hogy nem tudjátok pontosan mi is a baja az egykori WBO nehézsúlyú világbajnoknak.

Joseph Parker promótere, David Higgins elmondta, hogy pókcsípésre gyanakodnak, ez okozhatott valamilyen rejtélyes betegséget az új-zélandi bunyósnál, ami miatt edzeni sem tud még egy darabig. Minimum három hét kényszerpihenőre ítélték, így az október végi meccset sem tudja vállalni Chisora ellen. Úgy tűnik hiába a névazonosság a Pókember Peter Parker-jével, Joseph Parker-t ledöntötte a pókcsípés a lábáról. (Bocs, ezt nem lehetett kihagyni. ?)

Parker menedzsmentje azt is hozzátette, hogy Parker igyekszik mielőbb visszatérni és csak halasztást kérnek. Egy későbbi időpontban szeretnék, ha megtartanák a Chisora elleni meccset.

Eddie Hearn pedig igyekszik egy helyettest találni Parker helyére, de nem lesz könnyű dolga, hisz már csak három hét van hátra a londoni gáláig. Egyébként ez az a gála, ami miatt Dereck Chisora óriási hisztit csapott, mert nem ő kapta a főmérkőzést. A tervek szerint a kisváltósúlyú WBSS döntőmeccse vagyis Josh Taylor és Regis Prograis vívja a főmérkőzést, Chisora pedig „csak” a felvezető programban kapott helyett. Viszont, ha nem találnak neki megfelelő ellenfelet lehet, hogy még ott sem.

Komment