Nem lesz Cservenka – Harcsa döntő

Fotó: Ezüstszegi Kristóf

A Papp László Női és Férfi Országos Bajnokság elődöntőjében Harcsa Zoltán mérkőzés nélkül jutott tovább, míg Cservenka Róbert pontozással kikapott. 

Az elődöntőknek már a Körcsarnok adott otthont, ahol a hangulatra nem lehetett panasz. Az ökölvívók igazán kitettek magukért. Szoros és eseménydús mérkőzéseket vívtak. Míg a Harcsa-Cservenka meccs elmarad, 63 kg-ban létrejön a Fodor Milán – Kovács Richárd döntő, ami a tavalyi országos bajnokság visszavágója lehet. Érdekesség még az 57 kg-os döntő, hiszen az egy Honvéd házi döntő lesz.

Fotó: Ezüstszegi Kristóf

“A program a nőkkel kezdődött. Ma még nagy különbségű győzelmek születtek. A férfiaknál ahogy vártuk az 52 kg-osok között nagyon szoros mérkőzések voltak. Kíváncsi leszek, hogy mi fog történni a döntőben. Meglepetésre Cservenka Róbert nem jutott tovább, de ne felejtsük el, hogy az alig 20 éves ökölvívó kihagyott fél évet sérülés miatt. Ahogy haladunk a döntő felé egyre kiélezettebbek a csaták. Inkább harcos ökölvívást láttunk, de néhány meccs kifejezetten jó színvonalú volt.” – foglalta össze az elődöntőket Balzsay Károly szövetségi kapitány

Fotó: Ezüstszegi Kristóf

Az országos bajnokság pénteken 15 órától a döntőkkel folytatódik, amelyeknek ismét a Körcsarnok ad otthont. 10 női és 8 férfi bajnokot avatnak a zárónapon.

Forrás: MÖSZ

Komment