Nate Diaz visszavonult!?

Most komolyan gondolja vagy csak a sértettségét fejezi ki?!?!

Elvileg létezik egy olyan cím, hogy BMF, ami ugye a Baddest Mother F*cker bajnoki öv. Ha ilyen bajnok létezik és igen létezik Jorge Masvidal személyében. Akkor a kettes számú BMF Nate Diaz, mert őt csak a gonosz doktor léptette le, nem kapott ki. (Mint közismert az MMA-ban a vereség fogalmát nehéz megfogalmazni, hiszen Chael Sonnen szerint Ő nem kapott ki Anderson Silva-tól, mert a kopogásig vezetett a pontozó lapokon.)

„Fuck a rematch this shit was over before it started

I’m going on out on tour

Peace out fight game”

„B*sszátok meg a visszavágót, ennek a szarnak vége volt mielőtt elkezdődött

Én most kimaradok

Viszlát bunyó”

Fejezte ki tömören véleményét Diaz az Instagramon. Persze ezt lehet úgyis értelmezni, hogy Diaz elismeri, hogy Masvidal bizony szépen helyben hagyta őt a mérkőzésükön és itt az ideje letenni a lantot. De persze 99%, hogy ez nem így van és Nate meg van róla győződve, hogy Dana, az atlétikai bizottság, az orvos és személyesen Donald Trump is az ő vesztét akarta. Ezért mielőtt fordíthatott volna, inkább leléptették.

*A mérkőzéseken bizony használnak vazelint, hogy puhítsák az arcbőrt, ezt amatőr versenyeken is engedélyezik, így nem árt ha te is beszerzel egy tégellyel.

Webshop: http://bit.ly/33qWBQt

Ha érdekel a személyes véleményem és úgy gondolom, hogy érdekel különben nem lennél itt, akkor az az, hogy Nate csupán a szokásos hiszti kört futja le, az újabb Moneyfight-ért! Nate ugyanis ennek a nagymestere.

Nagyjából 10 éve a Diaz fivérek, bár akkor még inkább Nick, felhozta, hogy lehet, hogy hagyják az egész UFC-t a fenébe és elmennek profi bokszolónak. Akkoriban szerintem nem kétséges, hogy eléggé a Toppon voltak az MMA világában kéztechnikában, egy PR cikkben még Andre Ward is nagyon dicsérte kifejezetten Nate-t. Én is ezen a véleményen voltam, bár most már abban is biztos vagyok, hogy vannak nála jobb tudásúak az UFC-ben. (Nézzük meg, hány tenyerest ütött Masvidal ellen és utána nézzük meg a Canelo vs. Kovaljov mérkőzést ugyanis a súly szinte egyezik és utána döntsük el jó ötlet lett-e volna…)

*Tudod, hogy a profi bokszolók és úgy általában a profi bunyósok fűzős sparring kesztyűt használnak?

Webshop: http://bit.ly/2lX1UXg

Aztán egészen 2016-ig nem nagyon lehetett komolyan hallani róla, hozott jó meccseket, de inkább a folyamatos füvezéssel és fikázással tűnt ki, bár ebben is inkább Nick vitte a prímet. Aztán 2016-ban jött az első McGregor mérkőzés, amit a második menetben megnyert fojtással és azóta Nick nevét csak a régi motorosok ismerik. Nate persze akkor is belengette, hogy neki nem kell visszavágó, inkább visszavonul, így a UFC emelt egy keveset a gázsiján. A visszavágón Diaz bár kikapott jól bekeresett ugyanis amellett, hogy világra szóló csalást kiáltott, eltűnt 3 évre!

*Egy királyi MMA kesztyűt keresel?

Webshop: http://bit.ly/2L1DYuc

A pénz azonban elfogyott és Diaz visszatért. Hogy ő és a management választotta-e jól meg a súlycsoportot váltó Pettis-t, vagy Pettis Team-je becsülte alá a három évet kihagyó Diaz-t már nem fogjuk megtudni, de azt igen, hogy egyhangú pontozással leverte az ifjú vitézt.

Diaz ekkor fejtette ki, hogy rajta kívül már csak egy komoly gengszter van a UFC-ben. Az pedig az Askren-t rekordidő alatt mattoló Masvidal, akinek bár jár minden elismerés azért nem egy világverő fazon!

Diaz többször kifejtette, hogy mindenki mekkora k*rva mert mindenki szteroidozik, majd a Masvidal meccs előtt nemsokkal lebukott egy teszten. Az UFC hivatalosan felkereste, hogy közölje vele ezt a tényt, majd Ő erre annyit mondott, hogy ok de akkor nincsen meccs. Persze a PR gépezet motorját nem lehet csak így leállítani, azonnal előkerült egy szennyezett táplálék kiegészítő…

*2019-ben tényleg megeszi még valaki ezt a dumát, hogy világméretű táplálék kiegészítő cégeknek tiltott anyag kerül a termékükbe? Teljesen szteroid mentes tápkieget keresel?

Webshop: http://bit.ly/2Kjl6rn

Masvidal a mérkőzésen minden tekintetben felülmúlta Diaz-t, akit az orvos léptetett, de persze csak azért, hogy ne tudja lefinishelni Masvidalt, véletlenül sem azért, hogy egészséges maradjon….

Tudom, hogy mindenki szteroidozik, de amikor egy ilyen nagyon ellene lévő emberke bukik meg vele, az nagyon illúzió romboló.

Nate tehát megkezdte a kalapozást a visszavágóért, ahol több pénzt szeretne keresni.

Ui.: Masvidal számára és az UFC számára sincsen túl sok kecsegtetőbb meccs most a súlycsoportban. Usman hamarosan Covingtonnal mérkőzik, utána pedig nagy valószínűséggel Tyron Woodley mérkőzhet ismét a címért. Ha pedig Canelo elfogadja Masvidal kihívását akkor én személy szerint 6-7 menetnél többet nem jósolnék a kubai Jézusnak!

*Canelo és Masvidal ha összecsapna, akkor 10oz-s fűzős kesztyűben tennék azt, Tudod melyik a jelenlegi piacon a csúcs?

Webshop: http://bit.ly/2m41bDh

Forrás: premiumfightshop.hu

Komment