Május 11-én Vésztőn és Szegeden is kesztyűt húznak profi ökölvívók

Május 11-én, szombaton két magyarországi helyszínen is láthatnak profi ökölvívó mérkőzéseket a helyszínre kilátogatók. Vésztőn a Surman Event Promotion rendezi meg a „Viadal” elnevezésű versenysorozat második fordulóját. Ennek a versenysorozatnak az a célja, hogy a Surman Event Promotion kötelékében, a profi ökölvívó szakágban versenyző fiatalokat egyfajta versenyhelyzet elé állítsa. Így segítve a „kiválasztódást” a versenyzők között a további menedzseléshez. A versenyzők számára elősegítse a megfelelő rutinszerzés lehetőségét a későbbi magasabb szintű megmérettetésekhez. 

Két kategóriában küzdenek meg a versenyzők, oda-visszavágó keretében. Az „alsó” kategóriában a 62-66kg közötti versenyzők (6 fő) mérkőznek, míg a felsőben 73-78kg közötti (7 fő) súlykorlátban. A találkozók sorrendisége sorsolás útján történt.

  • Hízó Roland VS Brachna Mihály – 4 menet, kisváltósúly
  • Balogh Dániel VS Kovács Patrik – 4 menet kisváltósúly
  • Római József VS Dalmadi Róbert – 4 menet nagyközépsúly
  • Lázár György VS Detre Gábor – 4 menet nagyközépsúly

A sorozatnak nem résztvevője, de ezen a rendezvényen ringbe lép még az UBO Ifjúsági bajnok Surman Zoltán Jr. is, akinek az ellenfele Hevesi Miklós lesz, Ők 4 menetben, váltósúlyban mérkőznek.

A harmadik forduló Gyulán lesz június 15-én a Várkertben.

További információk a plakáton!

Szegeden pedig a Városi Sportcsarnokban rendez küzdősport gálát Nemzetek Csatája elnevezéssel a Global Sport Event Kft, ahol MMA, K1, és ökölvívó meccseket is láthatnak. Az ökölvívó meccsek igazi izgalmakat tartogatnak a sportág rajongóinak hiszen kötelek közé lép Szili István egy 6 menetes összecsapásban grúz ellenfelével.

Az este fő mérkőzését pedig a szegedi Magyar Kinga vívja a GBU Európa bajnoki övért 10 menetben ukrán ellenfelével. 

A gála igazán nemzetközi lesz mert Ugandából, Romániából, Grúziából, Ukrajnából, Szerbiából, Svájcból érkező harcosok mérik össze tudásukat magyar ellenfelekkel különböző küzdőnemekben.

További információk a plakáton!

Komment