LOMA Challenge – Vasyl Lomachenko facebookos kihívást hirdetett

Fotó: Vasyl Lomachenko – PuzzlePix Fotóügynökség

Számos vicces vagy kevésbé vicces facebook kihívást lehetett látni az elmúlt években. Volt, amelyiket pusztán a  vicc kedvéért találták ki, de volt amelyik jótékonysági célt szolgált.  Most a három súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Vasyl Lomachenko is kedvet kapott hozzá és ugrálókötelezni hívja az embereket az egész világon.

Lomachenko már korábban hirdetett egy 20 másodperces kihívást, aminek nagy sikere volt, sokan jelentkeztek, ezért most 50 másodpercesre hosszabbította, és még értékes nyereményeket is felajánlott. A fődíj egy 1 órás edzés személyesen az ukrán bokszlegendával + egy pár aláírt bokszkesztyű. A 2-3. helyezett szintén aláírt bokszkesztyűt kaphat, a 4-50. helyezett aláírt ugráló kötelet. Valamint az 50 legérdekesebb vagy legviccesebb videót beküldő aláírt Loma pólót kaphat.

A játékra bárki jelentkezhet, bármelyik országból! Szóval játékra fel, hátha egy magyar lesz az a szerencsés, aki személyesen edzhet Vasyl Lomachenko-val. Nincs más dolgod, mint:

  1. regisztrálni ezen a weboldalon: https://lomachallenge.com/en/registration/
  2. te ugrálj a legtöbbet 50 másodperc alatt
  3. készíts róla egy videót
  4. posztold a videót a játék hivatalos facebook oldalán: https://www.facebook.com/lomasports és az Instagram oldaladon és lásd el posztodat a #lomachallenge hashtaggel
  5. kommentben pedig írd oda, hogy “I’m in!”

Komment