Jótékonysági gálát szervez a Feja Box Promotion október 19-én

A már széles körben ismert Harcosok Ligája versenysorozat után a Feja Tibor által vezetett Fight Night Show Promotion 2019. október 19-én szombaton 17:00 órától rendezi meg az “Összefogás az Otthonokért” elnevezésű ökölvívással tarkított jótékonysági gála estjét, melynek sajtótájékoztatóját hétfőn tartották, a budapesti Rosé Étteremben.

A szervezők elmondták, hogy társadalmi felelősségvállalásuk keretében a Gála teljes egészében jótékony célt szolgál, mellyel az eseménynek otthont adó Gregor József Általános Iskola (1172 Budapest, Hősök tere 19-20) alapítványait – a Szuper Suli -és a Gregoros Tálentumok Alapítvány – valamint a Budapest XVII. kerületében működő Oltalom Karitatív Egyesület Anyaotthonát, az Üdvhadsereg Fény Háza Családok Átmeneti Otthonát, továbbá a “RÉS” Szociális -és Kulturális Alapítvány Családok Átmeneti Otthonát támogatják.

Molnár Anna iskolaigazgató, Borsányi Katalin – Anyaotthon vezetője, Stanczel Adél- “RÉS” Alapítvány Családok Átmeneti Otthona igazgató, Tiszáné Gneth Gabriella az Üdvhadsereg kommunikációs munkatársa, dr Csisztu Zsuzsa, Feja Tibor és Tanczer Kata rúdsport világ és Európa-bajnok (Fotó: Bilics József, Bill)

A sajtótájékoztatón részt vettek a támogatni kívánt intézmények vezetői és képviselői, akik elmondták, hogy nagyon örülnek a kezdeményezésnek és leginkább annak, hogy a tényleges szükségletek mentén szerveződik az adománygyűjtés. Mindhárom otthon olyan rászoruló édesanyák és gyermekeik számára nyújt segítséget, akik nem ritkán bántalmazás miatt kényszerültek elhagyni korábbi otthonukat és az elszenvedett traumák miatt rendkívül fontos, hogy megkapják a legteljesebb nyugalmat, védelmet és támogatást, melynek eredményeképp újra megerősödhetnek és talpra állhatnak. Ebben az időszakban van szükségük a legnagyobb segítségre. Legyen az tárgyi eszköz, tartós élelmiszer, ruhaneműk, tisztálkodási eszközök, tisztító szerek, babaápolási termékek, vitaminok, jogi -vagy akár orvosi segítségnyújtás, melynek finanszírozását bevételeik nem teszik lehetővé. Ilyenkor is ezek az intézmények próbálnak segíteni, túlnyomó részt adományokból. Ezért is nagyon fontos minden olyan kezdeményezés, amely által ezekben az átmeneti otthonokban élő családok mindennapi nehézségeit megkönnyíthetjük.

Molnár Anna, a Gregor József Általános Iskola igazgatója elmondta, hogy jelenleg is több diákjuk érkezett a fentebb említett intézményekből, így tehát természetes volt, hogy az iskola részéről minden segítséget megadnak a rendezvény megszervezéséhez, melyben a szülői érdekképviselet is támogatta. Hiszen nagyon fontosnak tartják a példamutatást, melyen keresztül már a gyermekeink is megtanulják, hogy vannak olyan társaik, akiket segíteni kell.

A rendezvényen látható produkciók közül eljött a sajtótájékoztatóra Tanczer Kata Európa -és világbajnok rúdsportoló, aki nagy örömmel fogadta el a felkérést, hogy egy ilyen nemes kezdeményezés sikerességéhez hozzájáruljon. A Gála programja igen sokrétűnek ígérkezik, hiszen a professzionális ökölvívó mérkőzéseken kívül a küzdősportok közül láthatunk majd thai-boksz meccseket, valamint a XVII. kerületi Magyar Harcos SE kempo bemutatóját. A helyi tehetségek műsorszámai mellett helyet kap a rúdsport képviselőinek bemutatkozása, továbbá Curtis, valamint a Rippel Fivérek produkciója színesíti az est programját. A rendezvény fővédnöke Erdei Zsolt – korábbi amatőr és profi ökölvívó világbajnok – a Magyar Ökölvívó Szakszövetség szakmai elnöke. A Gála Háziasszonya dr Csisztu Zsuzsa. A szervezők elmondták, hogy akik a rendezvény kapcsán támogatni szeretnék a rászoruló családokat, azok a belépők, a támogatói jegyek, illetve tombola megvásárlásán túl is tehetnek felajánlásokat (tartós élelmiszer, tisztálkodási és tisztító szerek, babaápolási termékek, ruhaneműk, játékok, kulturális program lehetőségek stb) az alábbi elérhetőségeken. E-mail cím: [email protected], tel.: +36 70/367-63-67.

Komment