I. Farkasok Éjszakája Küzdősport Gála Százhalombattán

A Feja Box Promotion és a Százhalombattai Box SE közös küzdősport gálát szervez a százhalombattai Városi Sportcsarnokban június 23-án, szombaton. A küzdősportok iránt érdeklődök láthatnak profi ökölvívó mérkőzéseket, Kick Box, Thai Box, Muay Thai és K1  meccseket is. Több ütemben zajlanak majd a mérkőzések, felváltva lesznek kéz-láb etapok és ökölvívó mérkőzések.

A profi ökölvívó mérkőzéseken ringbe lép többek között majd a százhalombattai illetőségű Schrammel Csaba (6-4-1; 5 KO) is, akit egy nyolc menetes cirkálósúlyú mérkőzésen láthatunk Györkös Ádám (9-9-1; 2 KO) ellen. Csaba 2016 óta profi, azóta hat alkalommal sikerült győznie, ebből pedig öt meccset idő előtt zárt le kiütéssel. Legutóbbi két mérkőzését is az első menetben nyerte meg. Rajtuk kívül láthatjuk még a cirkálósúlyú, UBO Interkontinentális bajnok Máté Kristófot (9-8; 6 KO); a kisváltósúlyú Czimber Zoltánt (3-0; 3 KO), illetve a nagyközépsúlyú Urbán Adriánt (3-0; 3 KO) is. Nem utolsósorban egy női mérkőzést is megtekinthetnek a kilátogatók, a nagyváltósúlyú Tollár Dóra (2-3; 2 KO) is ringbe lép.

A küzdősportok iránt érdeklődőket június 23-án, este hat órától várják Százhalombattán, a Vasút út 41. szám alatti Sportcsarnokban.

Komment