Ha készen áll, állok elébe – Villáminterjú Bacskai Balázzsal

Bacskai Balázst, az ITT látható és olvasható Harcsa Norberttel készített interjúról kérdeztük. Ebben, Norbi profi bokszhoz való visszatéréséről és egy Benjivel tervben lévő visszavágóról nyilatkozott. Tavaly júniusban, egy emlékezetes, Felix Promotion által szervezett mérkőzésen mérték össze tudásukat, ahol Bacskai 10 menetben pontozással verte Harcsa Norbit, ezzel megszerezve a középsúlyú magyar bajnoki címet. Harcsa Norbi ezzel elvesztette veretlenségét és visszavonult egy időre a profi boksztól.

Bacskai Balázs nyilatkozata:

Mit szólsz a Harcsa Norbi visszatéréséhez?
Bacskai B.: Örülök neki.

Norbi azt nyilatkozta, hogy egy pár felhozó meccs után veled szeretne újra bokszolni, revansot venni.
Bacskai B.: Nyílván neki most vissza kell rázódnia a bunyóba, kell egy pár felhozó meccs, de ha készen áll és Rácz Félix is úgy látja, természetesen állok elébe.

Mind a ketten edzőt váltottatok, mennyire befolyásolja ez majd a meccs kimenetelét, ha összejön?
Bacskai B.: Mi már látjuk a Marsi Lacival a változást, látjuk, hogy hova akarunk eljutni. A Norbinak is meg kell nézni a felhozó meccseit és ott fog kiderülni, hogy a Szabival (Pintye Szabi – Norbi új edzője) milyen munkát tudtak végezni. Nyílván változtatniuk kell valamit, ha más kimenetelben gondolkoznak, mint ami a múltkori meccsen volt.

Komment

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.