EXKLUZÍV: Rácz Félix ajánlatot tett ifj. Berki Ferencnek

Nemrég látott napvilágot a hír, miszerint ifj. Berki Ferenc (11-0; 5 KO) és csapata a Berki Box Team új promóterrel kötött megállapodást és a brit székhelyű Siesta Boxing Promotions csapatával folytatják a közös munkát. Ifj. Berki Ferenc 2+2 éves megállapodást írt alá az orosz születésű Al Siestával, hogy közösen építsék tovább karrierjét és természetesen egy világbajnoki cím a cél. A promoció terve, hogy a külföldi karrier mellett magyarországi rendezvényeket is szervezzen, és itthon mutathassa meg tudását Fecó külföldi és hazai ellenfelek ellen is. Fecó jelenleg a nagyváltósúlyú magyar bajnoki cím tulajdonosa, amelyet idén februárban szerzett meg Fazekas László legyőzésével.

Fecó korábban a Felix Promotion kötelékében bunyózott és idén márciusban „robbant a bomba”, miszerint megszakítják a közös munkát, mert az anyagiak terén nem jutott közös nevezőre a Berki Box Team és a Felix Promotion. Akkor Rácz Félix, a Felix Promotion tulajdonosa nem kommentálta különösebben a hírt, sok sikert kívánt a továbbiakra nézve Fecónak. Most azonban tett egy ajánlatot:

„Ifj. Berki bokszolhat szeptember 14-én nagyváltósúlyban a négy szervezet egyik regionális övéért: Bacskai Balázs vagy Darányi Zsolt ellen nagyváltóban, vagy középsúlyban Harcsa Norbert vagy Egedi Renáto ellen!

Megkapja azt az összeget, amit az áprilisi címmecsért kért (amiről úgy gondolom, hogy nem ér, de legyen) plusz az adott szervezet által delegált bírókat, sőt lehetnek a piros sarokban is, amihez ragaszkodnak!

Ha tökösek négyből, valakit csak bevállalnak! Ha nem, majd magyarázkodnak, hogy más terveik vannak külföld, stb… de igazából csak tisztában vannak a helyzetükkel itthon… Úgyhogy ha ők “farkasok”; és a “promóterükkel ” egy család, kereshetnének nulla befektetéssel könnyű meccsen pénzt plusz egy világranglista top 15 helyezéshez juthatnának ingyen, az én pénzemen! Minden bokszoló és promóter álma! Ezt most megvalósítom nekik csak válasszanak akit szeretnének bármelyik súlycsoportban és van rá 3 és fél hónapjuk!

Most majd kiderül, hogy igazából mennyire is tökösek és az is, hogy miért váltam meg tőlük!”

Rácz Félix elmondta a BOX TV-nek, hogy az ügynöke már el is küldte az ajánlatot Al Siestának és várják válaszukat.

UPDATE!!! Most kaptuk Rácz Félixtől: Megjött Siesta válasza az ügynökünkön keresztül! Berki Ferenc inkább bokszol augusztusban egy felhozót valószínűleg Litvániában, mint az általam ajánlottakkal szeptemberben címmeccset! Ennyi!”

Félix a véleményét is elmondta a válasszal kapcsolatban: Ki hiszi el, hogy inkább bokszolnak 6 vagy 8 menetet külföldön, mint itthon címmeccset, “legyőzhető ellenfél” ellen, azért a pénzért amit kértek? Ha nem azért, mert tudják mi lesz a meccs kimenetel!?”

Komment