Harcsa és Hegyi bokszolja a főmérkőzést szeptember 21-én

A Felix Promotion International szeptember 21-én, Budakalászon rendezi bokszgáláját, két címmérkőzéssel a programban.

Nagyszerű programnak ígérkezik a Felix Promotion International jövő szombati rendezvénye, hiszen érdekesebbnél érdekesebb magyar párharcoknak tapsolhat majd a várhatóan teltházas publikum, köztük két magyar-bajnoki címmérkőzésnek is. Cirkálósúlyban Darmos József és Urbán Ferenc, középsúlyban Harcsa Norbert és Hegyi Barnabás feszül majd egymásnak. Mindkét párharc bombasikernek ígérkezik, nem véletlen, hogy a szervezők – egyedülálló módon – a közösségi médiában kértek segítséget, éspedig egy szavazás formájában: „Melyik magyar-bajnoki címmeccs legyen a boxgála főmérkőzése?”

Péntek reggelre kiderült, hogy – szoros versenyben – a Harcsa-Hegyi összecsapás „nyert”, így immáron hivatalosan is van főmérkőzése a szeptember 21-i eseménynek. A betöltetlen középsúlyú hazai trónért kiírt mérkőzésre mindkét ökölvívó gőzerővel készül, és optimistán várják a küzdelem kezdetét jelentő gongot.

„Sokat meríthetek a legutóbbi, belgiumi mérkőzésemből, hiszen egy nagyon jó bunyós ellen bizonyítottam, és emelt fővel térhettem haza. Akkor öt hetet készültem, és lelkileg nem voltam a toppon, most viszont kilenc hét munka van mögöttem. Hegyivel találkoztam már az amatőrök között is, erős, erőszakos ellenfél, de kipróbálatlanabb, mint én. Persze az utóbbira nem szabad alapoznom. Tíz menetre készülök, ez idő alatt tudnom kell hozni a saját bunyóm, és akkor nem lehet probléma.” – fogalmazott a 32 éves fővárosi ökölvívó, Harcsa Norbert.

„Természetesen nagyon keményen készültem, és készülök még mindig. Úgy érzem, hogy minden tőlem telhetőt megtettem, sőt, talán egy kicsit többet is, ezért már nagyon várom a mérkőzést. Nagyon jól ismerem az ellenfelemet, és tisztelem az eddig elért sikereit. Szerintem a kapcsolatunk is jó, azonban most egymás ellen készülünk, így az előttünk álló maximum 10 menetben ezt félre kell tenni. Remélem jól sikerült az ő felkészülése is. Mindkettőnknek sérülésmentes küzdelmet kívánok. Győzzön a jobbik!” – jelentette ki a 25 éves székesfehérvári Hegyi Barnabás.

A szeptember 21-i budakalászi rendezvényen Kispál Zoltán Krämer Péter ellen húz kesztyűt, Egedi Renátó Görbics Gábor ellen bokszol, de ringbe lép még a debütáló Serbán Henrik, valamint a két román kiválóság, Cezar Juratoni és Daniel Buciuc is.

A Felix Promotion International őszi gáláit is a Sport TV fogja sugározni.

Még több információért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, kattintsanak a www.felixpromotion.com honlapra, valamint az exkluzív videós tartalmakért csatlakozzanak az iroda Facebook és Instagram oldalaihoz is.

Forrás: www.felixpromotion.com

Komment