Egedi és Görbics is látványos küzdelemre számít

A Felix Promotion International szeptember 21-én a Kalászi Sportcsarnokban rendezi az „ősz bokszgáláját”, ahol izgalmasnak ígérkező párosítások várják az ökölvívósport szerelemeseit.

A fő programban két magyar-bajnoki címmérkőzést is tető alá hoz a hazai piacvezető iroda. Cirkálósúlyban Darmos József és Urbán Ferenc, míg középsúlyban Harcsa Norbert és Hegyi Barnabás feszül egymásnak a bajnoki övért. Lesz egy igen érdekesnek ígérkező nagyváltósúlyú összecsapás is, melynek során Egedi Renátó és Görbics Gábor feszül egymásnak. A felek teljes erőbedobással készülnek a mérkőzésre, és egyaránt győzelemben gondolkodnak.

„Újabb súlycsoportban mérettetem meg magam, hiszen az edzőmmel úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk magunkat nagyváltósúlyban is. Remek ellenfélnek tartom Görbics Gábort, aki egészen biztosan komoly próbatétel elé fog állítani. Nagyon jó felmérő lesz nekünk ebben a súlycsoportban. Azt gondolom, hogy nagyobb, erősebb leszek nála, és igyekszem kihasználni a bal kezem. Győzni fogok, ebben nem kételkedem.” – jelentette ki a korábbi nagyközépsúlyú WBO ifjúsági bajnok Egedi Renátó.

„A múltból tanulva készülök erre a mérkőzésre, és kielemezve a hiányosságaimat, azokat kijavítva fogok kötelek közé lépni. Azon dolgozom, hogy néhány jó kombinációval meg tudjam lepni az ellenfelemet. Egedi Renátó egy nagyon kellemetlen, jó ellenfél, de nagyon bízok a győzelmemben. Volt időm a felkészülésre, úgyhogy a közönség egy magabiztos, csúcsformában lévő Görbics Gabit fog viszontlátni a ringkötelek között. Az biztos, hogy nem kérek kegyelmet, és nem is fogok adni, úgyhogy egy őszinte küzdelemre számítok.” – fogalmazott Görbics Gábor.

A szeptember 21-i budakalászi rendezvényen Kispál Zoltán Krämer Péter ellen húz kesztyűt, de ringbe lép még a debütáló Serbán Henrik, valamint a két román kiválóság, Cezar Juratoni és Daniel Buciuc is.

A Felix Promotion International őszi gáláit is a Sport TV fogja sugározni.

Még több információért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, kattintsanak a www.felixpromotion.com honlapra, valamint az exkluzív videós tartalmakért csatlakozzanak az iroda Facebook és Instagram oldalaihoz is.

Forrás: www.felixpromotion.com

Komment