A rajongók Harcsa – Egedi csatát akarnak

Harcsa Norbert – Egedi Renátó

A Felix Promotion International január elején indított egy közönségszavazást, hogy az alábbi öt párosítás közül melyikre lennének a legjobban kíváncsiak a nézők.

  1. Darmos József VS Tóth Tamás – cirkálósúlyú magyar bajnoki címmeccs
  2. Harcsa Norbert VS Egedi Renátó – középsúlyú magyar bajnoki címmeccs
  3. Kis Máté VS Szili István – nagyközépsúlyú magyar bajnoki címmeccs
  4. Hegyi Barnabás VS Harcsa Norbert – középsúlyú magyar bajnoki címmeccs
  5. Egedi Renátó – VS Hegyi Barnabás – középsúlyú magyar bajnoki címmeccs

A szavazók többsége pedig a Harcsa Norbert – Egedi Renátó párharcra lenne a leginkább kíváncsi, ami a középsúlyú magyar bajnoki címért folyna.

Norbi (11-1; 2 KO) korábban már küzdött ezért a címért Bacskai Balázs ellenében. Akkor egyhangú pontozással Bacskai győzött és Norbi egy időre vissza is vonult az ökölvívástól. Tavaly májusban viszont visszatért és töretlenül menetel előre. A visszatérése óta 3 meccs – 3 győzelem (1 TKO) a mérlege.

A korábbi WBO ifjúsági bajnok Renátó (14-1-2; 6 KO) pedig tavaly februárban szerezte meg a nagyközépsúlyú magyar bajnoki címet, majd ezt követően már középsúlyban lépett szorítóba. A tavalyi évet Renátó is sikeresen zárta, 3 meccs – 3 győzelem és egy magyar bajnoki cím volt a mérlege. Amennyiben megvalósul a Harcsa elleni meccs, akár második súlycsoportjában is magyar bajnok lehetne.

A rajongók kívánságáról és a meccs jövőjéről a Felix Promotion vezetőjét Rácz Félixet is megkérdeztük:

”Úgy gondolom két kiváló és méltán népszerű ökölvívó párosítása nyert ezen a közönségszavazáson. És ha egyszer a közönség ezt a meccset szeretné látni, hát megkapja! De nem azonnal! Egy ideje már kacérkodom a meccs megszervezésének gondolatával, de szeretnék nagyobb súlyt, értéket adni ennek a párharcnak, ezért a közönségnek még egy kicsit várnia kell.”

Komment