A 10 leggazdagabb MMA bunyós!

Igen, mert abból is jól meg lehet élni, hogy a ketrecben versz másokat!

Ezúttal az MMA világába kalandozunk el, hogy megnézzük, hogy 1996 óta kik profitáltak a legjobban az MMA világából!

Első sorban le kell szögezni, hogy nem az átlagos bunyósokból lesznek a leggazdagabb arcok, akik ezen a listán szerepelnek mind hozzáraktak egy kis pluszt a tehetségükhöz! (A forint összegek kerekítve vannak…)

10.Tito Ortiz (15 millió dollár = 4.3 milliárd forint)

A balhés arcok között is jelen van, és bizony ezen a listán is! Az, hogy 2019-ben is a 10. helyet foglalja el a listán, a számodra már talán ismeretlenül csengő név nem véletlen! Ortiz volt a UFC első úgynevezett plakát fiúja, és a Liddel, Shamrock vagy a Griffin meccseknek köszönhetően, ha jó PPV számokat akartál csinálni, akkor Ortiz is kellett a dologhoz. Az élet nem állt meg Ortiznál a ketrecen kívül sem, van egy saját márkája, valamint több filmben is szerepelt.

Apropó saját márka, te láttad már a miénket, a Premium Fighter – Hero-t?

Webshop: http://bit.ly/2y8GQzs

9.Randy Couture (17 millió dollár = 4.9 milliárd forint)

Ismét egy régi arc, aki az újabb generációnak már inkább a Feláldozhatóak című filmből lehet ismerős. Ez is jól mutatja, hogy a hajdani legendás két súlycsoportos bajnok mekkora ismertségre és népszerűségre tett szert a ketrecharc által! Chuck Liddell mellett Ő volt a másik olyan bunyós akinek az UFC nagyon sokat köszönhet, hiszen nélkülük nem tartana ott a szervezet ahol tart!

8.Wanderlei Silva (18 millió dollár = 5.2 milliárd forint)

Pride veterán sokat köszönhet a japánban megkeresett pénzeknek is, hiszen ő volt a japán promóció legnépszerűbb arca. A sok-sok brutális csatának köszönhetően, Silva komoly pénzt keresett, az más kérdés, hogy a CTE-vel összevetve megérte e….

Szeretsz verekedni, de jó lenne megtartani az agysejtjeidet is? Akkor egy jó fejvédőre is szükséged van! Webshop: http://bit.ly/2FxR5D8

7.Fedor Emelianenko (18 millió dollár – 5.2 milliárd forint)

Az orosz legenda fénye mára megkopott, de ő is a Pride korszak egyénisége volt és talán az egyetlen olyan világszenzáció, aki sosem igazolt le az UFC-hez! Számos szervezetnél volt bajnok, sok-sok kiütésese győzelme van és hatalmas tisztelet övezi Oroszországban is! Fedor régi hírnevének köszönhetően hatalmas összegeket kért el egy-egy Bellator vagy Rizin fellépésért.

6.Anderson Silva (18 millió dollár = 5.2 milliárd forint)

A mai napig aktív legenda, örökre beírta magát az MMA történelem könyvébe! Igaz a karrier végét beárnyékolja, hogy Silva megbukott egy dopping teszten. Az MMA fenomén az UFC-ben vált igazi világsztárrá! Sok pénzt köszönhet a Nike-nak is, hiszen évekig kiemelten támogatott sportolójuk volt!

5.BJ. Penn (22 millió dollár = 6.4 milliárd forint)

Ismét egy pionír, aki ma már csak egy csúnya levezetést csinál de a szép karrierje során nagoyn sok pénzt keresett! Mint a legtöbb bunyós ő sem egy tehetős családból származik, de az MMA gazdaggá tette. Saját iskolája van, és sikeres társszerzője volt egy sikeres MMA könyvnek. Kiadta az életrajzi könyvét is, ami szintén sikeres volt így hozott némi pénzt a konyhára!

4.Brock Lesnar (28 millió dollár = 8.1 milliárd forint)

Sejteni lehetett, hogy a nehézsúlyú szörnyeteg előkelő helyen fog szerepelni a listán. A népszerű pankrátornak a mai napig szinte könyörög az UFC, hogy térjen vissza a ketrecbe, hiszen a rajongók dollármillióit vonzotta be! Lesnar egy original rossz fiú a profi pankráció világában és ezt a képet megtartotta az MMA világában is. Nem barátkozik, nem jó pofáskodik, nem szteroidozik ja de elnézést, szteroidozik. A botrányok ellenére még mindig nagyon komoly eladásokat produkál és sajnos Ő egy olyan sportoló akire nem vonatkoznak a szabályok.

3.Georges St. Pierre (30 millió dollár = 8.6 milliárd forint)

Nem kell pánikba esni a jó fiúknak sem, hiszen mint a példa is mutatja így is lehet nagyon sok pénzt keresni! A sokak szerint legjobb és legsikeresebb bunyós az UFC történetében. Sok millió dolláros szerződést kötött az Under Armour céggel és ő tette fel Kanadát az MMA térképére. A rokonszenves sportoló két súlycsoportban is a bajnoki címig tudott menetelni a ketrecben.

2.Rorion Gracie (50 millió dollár = 14.4 milliárd forint)

Nem is mint bunyós, inkább mint BJJ legenda és mint a UFC társalapítójaként vált világhíressé. A 67 éves Gracie eszméletlenül gazdag! Instruktorként, producerként és vállalkozóként is sikeres lett az évek során!

1.Conor McGregor (110 millió dollár = 34.8 millirád forint)

A listánk első helyére futott be a 31 éves ír fenegyerek! Az elképesztő karizmájának köszönhetően, McGregor amihez nyúl az arannyá válik! A Diaz és a Nurmagomedov elleni csatái eladási rekordokat döntöttek, de az igazi áttörést a Mayweather elleni ökölvívó mérkőzés hozta meg a fiatal harcos életében! Két sikeres könyv is készült az életéből, valamint a whiskey márkája is szép eladásokat produkál!

Dana White egyszer a következőt nyilatkozta McGregor-ról a Mayweather elleni meccs után. „Ez a srác most keresett 100 millió dollárt lehet, hogy soha többé nem látjuk bunyózni!”

Bár mi Whiskey-t még nem gyártunk és nem is forgalmazunk, azért nekünk is van saját termékünk! Premium Fighter bandázs: http://bit.ly/2YpsRUL

Ha valaki tehát azt mondja, hogy felesleges amit csinálsz és hagyd abba a bunyót mert nem lehet ebből megélni akkor mutasd meg neki ezt a listát és bizony küzdj az álmaidért!

Forrás: premiumfightshop.hu

Komment