Szellő Imrét kapta ellenfélnek Usyk születésnapjára

Szellő Imre mérkőzéseinek felkészüléséről rendszeresen tudósít a BoxTV. Korábbi videós cikkünkben Robert Hall Jr. volt a várható ellenfél, most Denis Grachev orosz származású profi bunyós lesz az aki Imivel harcba száll. A Felix Promotion által szervezett profi bokszgálára Imi gőzerővel készül. Bertók Róbert a Szellő Team vezetője, ötletes és rendkívül változatos kihívások elé állítja bajnokunkat. A 12 hetes felkészülés alatt volt alkalma Ukrajnában egy egyhetes edzőtábor keretében többször kesztyűzni Oleksandr Usyk-kal is (ami valljunk be őszintén, Imi komoly hasznára válhat), de nem riadt vissza kipróbálni a közel -200 Celsius fokos extrém hideget sem. Usyk épp születésnapját tartotta a napokban, ezért Imit, a kesztyűzésen kívül még egy kis tortával is megkínálta, ami Robi elmondása szerint természetesen cukormentes volt.

Szellő Imre és Oleksandr Usyk

Szellő Imre, Bertók Róbert irányítása alatt rendszeresen látogatja Bozai Gyuszi edzőtermét is, a Bozai Boksz Klubbot, ahol igen jó hangulatú kesztyűzések zajlanak le kettejük között.

Imi elszántsága, intenzív felkészülése, és Bertók Róbert kőkemény edzésbe vetett munkája várhatóan továbbra is meghozza a Szellő Team sikereit, látványos és izgalmas mérkőzéseket szerezve ezzel Rácz Félix hibátlanul megszervezett gáláinak.

Komment