Szellő Imre ismét szembenézett ellenfelével Belgiumban!

Kép forrása: Felix Promotion International

Október 19-én Belgiumban lép legközelebb szorítóba a veretlen Szellő Imre, a hazaiak kedvence, aki Ryad Merhy ellen szerezheti meg a WBA cirkálósúlyú interim világbajnoki címét. A mérkőzést a belga RTL televízió közvetíti, a magyar sportkedvelők pedig a Sport Tv csatornáján láthatják majd élőben az eseményt!

Az összecsapás előtt öt héttel a meccs helyszínén tartottak sajtótájékoztatót a felek, ahol a WBO és a WBA világranglista vezetője is magabiztosan nyilatkozott.

„Pályafutásom során már többször előfordult, hogy egy-egy gálán én raktam fel a pontot az i-re. Ez az este azért lesz különleges, mert most én jövök el az oroszlán barlangjába. Ez azonban korábban amatőr és félprofi versenyzőként is előfordult velem. Sőt fel is dob, hogy a városban már most mindenhol a meccs plakátjait látom. Merhy egy képzett ökölvívó, aki ellen végig koncentráltnak kell maradnom. A célom az, hogy hazavigyem magammal az övet, ezért pedig mindent megteszek most az edzőteremben, október 19-én pedig a szorítóban.” – mondta Szellő Imre.

Szellő Imre – Ryad Merhy (Kép forrása: Felix Promotion International)

„Láttam Szellő meccseit és biztos, hogy nem lesz egy könnyű mérkőzés, de bízom benne, hogy a hazai közönség nyújt majd annyi pluszt nekem, hogy én lehetek az első belga világbajnok.” – nyilatkozta Merhy.

Komment