Klitschko úgy érzi jó döntés volt, hogy visszavonult és nem is tervezi a visszatérést

Fotó: Wladimir Klitschko – PuzzlePix Fotóügynökség

A korábbi IBO/IBF/WBO/WBA Super nehézsúlyú világbajnok ukrán sztár, Wladimir Klitschko ismét cáfolta azokat a pletykákat, miszerint visszatér. Elmondta, hogy már megbékélt azzal, hogy vége profi pályafutásának és egyáltalán nem bánja, bár néha érez késztetést, de nem tervezi a visszatérést.

Klitschko 2017. április 29-én Anthony Joshua ellen lépett utoljára szorítóba és 21 éves profi karrierjét egy TKO-s vereséggel zárta. Ennek kapcsán többször felmerült egy Joshua elleni visszavágó, szó is volt róla, hogy még abban az évben ismét összecsapnak, de pár hónappal később az ukrán bejelentette visszavonulását. Klitschko szerint sokat tanult abból a vereségből és már nem gondol rá rossz szájízzel.

 Az egykori világbajnok elmondta, hogy tudatosan készült arra, hogy egy nap abbahagyja profi ökölvívó pályafutását, ezért is tanult amellett, hogy a ringben is helytállt és számos vállalkozása is van. „Ma már a második karrieremre koncentrálok, ma már nem a ring a csataterem.” Jelenleg egyetemi tanárként és hotel tulajdonsoként tevékenykedik.

Tehát nem számít az állítólagos több milliós DAZN ajánlat, nem lesz sem Anthony Joshua elleni, sem Tyson Fury elleni visszavágó.

Komment