Kelemen Balázs is szorítóba lép az április 27-i Felix Promotion gálán Székesfehérváron

Kelemen Balázs korábbi nagyközépsúlyú magyar bajnok és WBO/WBF/UBO Nemzetközi bajnok.
Fotó: Kelemen Balázs – BOX TV

Kelemen Balázs (24-2; 13 KO) a korábbi nagyközépsúlyú magyar bajnok és WBO, WBF, UBO Nemzetközi bajnokot is láthatják majd a tavaszi szezon második Felix Promotion gáláján. Balázs hosszabb szünet után már tavaly őszre tervezte a visszatérést, de a felkészülés során sajnos térdsérülést szenvedett, amit műteni is kellett, így el kellett halasztani a szeptemberi mérkőzést. Azóta a sérülése rendbe jött és decembertől ismét edzésbe állt.  

A sérülés ellenére Balázs továbbra is komolyan gondolja a visszatérést, a BOX TV-nek elmondta, hogy egy-egy sérülés mindig benne van a pakliban. Ez csak megerősítette mentálisan, nem gondolja, hogy emiatt le kellene mondania a visszatérésről. „Ez is jól mutatja, hogy komolyak a szándékaim, ez sem tántorít el a céltól!”

Gőzerővel készül az áprilisi meccsre, jó formában van, jól sikerült a felkészülés és alig várja, hogy végre szorítóba léphessen. A tervek szerint egy hat menetes nagyközépsúlyú mérkőzésen láthatják majd a nézők, több mint három év után ismét a ringben. Most első körben a visszazárkózás a cél, de természetesen győzni megy. A hosszabb távú tervekről egyelőre nem beszélt Balázs. „Vannak tervek, de sok múlik az áprilisi meccsen, hogy megy majd a bunyó, hogy érzem majd magam a ringben.”

Ezt a videót tavaly júliusban készítettük Balázzsal, akkor így nyilatkozott a visszatéréséről:

Komment