Fury szerint 2020. március-április körül jöhet a visszavágó Wilder-rel, de egy puszta kezes bunyó bármikor

Fotó: Tyson Fury – PuzzlePix Fotóügynökség

Tyson Fury (27-0-1; 19 KO) épp New York-ban „turnézik”, hogy reklámozza a június 15-i, Tom Schwarz elleni meccsét és természetesen ismét gondoskodik arról, hogy a sajtónak legyen mit írnia. Fury-ról lehet tudni, hogy nagyon-nagyon szeret üzengetni, beszólni a riválisainak és leszólni ellenfeleit. Jelenleg azt a taktikát választotta, hogy nem következő ellenfelét becsmérli, mert az amúgy sem túl ismert német bunyóst most inkább magasztalni kell, hogy eladható legyen a meccs. Így előhúzta a szokásos Wilder kártyát.  

Deontay Wilder-rel (41-0-1; 40 KO) a tavaly decemberi vitatható döntetlen után mégsem sikerült összehozni a visszavágót. Azt, hogy ez miért nem valósult meg természetesen mindkét fél máshogy látja, és a másikat hibáztatja, de az tény, hogy Fury Top Rank-es szerződése eléggé hátráltatja a visszavágó megszervezését. Bár az angol bunyós szerint ez csak kifogás és nem a TV csatornákon múlik egy-egy meccs, mert ha a bunyósok akarják, akkor megoldják és az ESPN is tett anno egy ajánlatot Wilder-nek. Szóval mindenki más hibás csak ő nem. 😊

Fury szerint idén már biztos nem lesz Wilder elleni visszavágó, legkorábban 2020. márciusában – áprilisában kerülhet rá sor. Amikor neki megfelel, mert ő nem alkalmazkodik senkihez, nem vár senkire, a saját karrierjét ő irányítja nem más bunyósok. Fury egyébként biztos benne, hogy ő nyerné a visszavágót, ahogy szerinte az első meccset is, amit elvettek tőle.

„Ígérem, ha legközelebb bunyózunk csillagokat fog látni. Deontay Wilder sz**d le a go***imat! Ha akarsz valamit, gyere és harcolj velem! Ha van bármi mondanivalója, akkor gyerünk. Csináljunk egy puszta kezes bunyót a Time Square-en ma este!”

Az első meccsükön valószínűleg Fury volt, aki csillagokat látott miután kétszer is padlózott. Bár azért az tiszteletre méltó, hogy fel tudott kelni belőle, függetlenül attól, hogy jogos volt-e a döntetlen eredmény vagy sem. Nem véletlen, hogy Wilder 41 győzelméből 40-et kiütéssel nyert, legutóbb épp Dominic Breazeale-t ütötte ki két perc alatt.

Komment