A Christine „Cyborg” Justino történet!

Vajon, hogy végződik a korábban rettegett harcos meséje.

Igen meséje, mert egy szomorú mese ez az egész, már ha el tudsz vonatkoztatni tőle, hogy a hercegnő itt egy szteroidokkal jól megtömött kivégzőgép, aki szinte biztos vagyok benne, hogy sok palinak is feladná a leckét a ketrecben!

Na kezdjük is az elején Cyborg nem az eredeti Cyborg mégis jobban illik rá a név, mint az ex férjére. Na most, hogy kicsit összezavartalak tisztázom a dolgokat. Szóval Christine első férje nem volt más mint Evangelista „Cyborg” Santos akivel akkoriban a Chute Boxe akadémia edzéseit látogatták többek között Wanderlei Silva társaságában. A férjét egyébként két apróból ismeri a nagyközönség, az első az, hogy Melvin Manhoef ellen vívta minden idők egyik legnagyobb MMA verekedését az első meccsükön, a második pedig az, hogy az ő koponyáját törte be Michael Venom Page egy repülő térdessel. A pár egyébként 2011-ben vált el.

Na de miért is szomorú ez a mese? Itt volt egy tökös nő, aki szó szerint átgázolt a világon, hiszen veretlenül került az UFC-be, egy NC contest rondította el a mérlegét, az is csak azért mert meglepő módon lebukott egy szteroid teszten!

Mindig használj olyan termékeket amik véletlenül sem dopping listásak! Webshop, ahol garantáltan tiszták a termékek!: http://bit.ly/2N7cdDl

Na a UFC akkoriban fejezte ki, hogy ez a nő ide ugyan be nem teszi a lábát!

Strikeforce szervezetet felvásárolta a UFC Cyborg pedig az Invicta FC-nél landolt ás ott folytatta a mészárlást. (Az Invicta FC egy olyan MMA szervezet, ahol csak és kizárólag női bunyósok vannak.) A közben Scott Cooker irányítása alatt magára találó Bellator FC pedig elkezdett kacérkodni Cyborg gondolatával. Ekkoriban az UFC még Ronda Rousey lázban égett és mindneki azt a meccset akarta! A UFC végül azért igazolta le Cyborg-ot, hogy más szervezet ne tudja. Ugyanis az a súlycsoport, amibe ő még le tud fogyni, tulajdonképpen nem létezett az UFC-nél. A szervezet megpróbált egy új súlycsoportot építeni Cyborg köré ám ebbe beletört a bicskájuk. Időközben Holly Holm jól fejberúgta Rousey-t aki nem sokkal később befejezte az aktív bunyót! Ez a meccs tehát elúszott.

Elúszó lehetőség? Leone Nefertiti MMA kesztyű, limitált kiadás amíg a készlet tart!: http://bit.ly/31FstPZ

Cyborg évente két meccset kapott ellenfelek hiányában ám ő ezt kevesellte, de tény, hogy nem nagyon akadt legitim kihívója. Holm állta a sarat egy ideig ellene, majd következett a Nunes elleni mérkőzés amit Cyborg KO-val elveszített. A UFC utána azt állította, hogy Cyborg fél a visszavágótól és nem akar alírni Nunes ellen, hanem felhozó embereket akar magának. Cyborg persze az ellenkezőjét állította amit alátámasztott egy feliratozott videóval, amiben Dana azt mondja, hogy tudod, hogy hazudtam. 24 óra múlva azonban feltette az eredeti videót, ami úgy hangzik, hogy ne vegyél mindent magadra amit mondok. Cyborg bocsánatot kért és Dana White el is fogadta az, ám nem ajánlottak új szerződést Cyborgnak, aki így szabadúszó lett.

A kérdés persze a következő, a Bellator vajon tud majd súlycsoportot építeni Cyborgnak? Esetleg a Rizinben köt majd ki? A probléma ott is az, hogy a sztárok alatta vannak súlyban (bár mint tudjuk Japánban ez nem mindig számít.) Gabi Garcia pedig kebelbarátnője Cyborgnak.

Cyborg a rémisztő kinézet ellenére egy igazán szerethető figura, kíváncsian várjuk, hogyan tovább!

Forrás: premiumfightshop.hu

Komment