Megállapodtak, jövőre jön a Wilder VS Fury visszavágó

Fotó: Deontay Wilder – Tyson Fury – PuzzlePix Fotóügynökség

Úgy tűnik Deontay Wilder (41-0-1; 40 KO) minden fontos hírt erre a hétre időzített, hogy egy kicsit elvonja a figyelmet a Joshua VS Ruiz meccsről. Nemrég bejelentették, hogy a WBC világbajnok “Bronz Bombázó” következő meccsén ismét a kubai Luis Ortiz (31-1; 26 KO) ellen lép szorítóba, tegnap közösségi oldalán pedig beszámolt az Ortiz utániról is.

Ő pedig nem más, mint Tyson Fury (27-0-1; 19 KO). Bár hivatalosan még nincs bejelentve az Ortiz elleni meccs időpontja, de várhatóan szeptember végén lesz és a Fury elleni meccs pedig 2020 tavaszán. Ami azért még igencsak messze van, így mérget még ne vegyünk rá. Wilder szerint viszont hivatalos, a szerződések is aláírva! Így egymás után két visszavágója is lesz.

Ortiz-t tavaly márciusban győzte le Wilder kiütéssel, Fury ellen pedig egy döntetlent tudott elérni decemberben, úgyhogy a korábbi világbajnokot kétszer is padlóra küldte. A meccs után egyből visszavágóról beszélt mindkét fél, de Fury Top Rank-es szerződése miatt ezt el kellett halasztani.

Tehát, ahogy korábban nyilatkozta előbb az „ellentmondásos meccseit” szeretné tisztázni, aztán remélhetőleg jöhet a címegyesítés Joshua-val, de erre 2020 második felénél korábban valószínűleg nem kerül sor vagy talán soha.

Wilder szórakoztatni akarja a közönséget és ígéri, hogy egyértelmű győzelmet fog aratni mindkét bunyós, de főleg Fury ellen.

Komment