Lődi Tamás Belgiumban lép szorítóba ma este

Lődi Tamás – Bilal Laggoune (Fotó: Lauri Promotion facebook oldala)

Október 20-án, szombaton a Lauri Promotion három bunyósa is szorítóba lép a belgiumi Liege-ben. Lődi Tamásért, Molnár Bencéért és Szigeti Tamásért szurkolhatunk ma este.

Az est főmérkőzését a WBO cirkálósúlyú Európa-bajnoka, Lődi Tamás (19-10-2; 16 KO) vívja az IBF Interkontinentális cirkálósúlyú bajnoka, Bilal Laggoune (23-1-2; 12 KO) ellen. A meccs érdekessége, hogy Tamás és Laggoune 2015-ben már egyszer megmérkőztek egymással, akkor a belga bunyós nyert pontozással. Reméljük, hogy most fordul a kocka és Tamásnak sikerül revánsot vennie ellenfelén. Ezúttal egy 10 menetes mérkőzésen mérik össze erejüket.

Molnár Bence (17-8; 10 KO) is belga ellenfelet kapott, Angelo Turco (8-10-2; 3 KO) személyében. Bencének ez lesz a visszatérő meccse, 2016. augusztusa óta nem lépett szorítóba profi mérkőzésen. Reméljük sikerül gyorsan lerázni a „ringrozsdát” és ő nyeri a 6 mentesre kiírt kisváltósúlyú összecsapást.

A fiatal Szigeti Tamás (1-0, 0 KO) szeptemberben debütált a budakalászi Magyar Ring Gálán, ahol rögtön győzelemmel kezdett. Második mérkőzésén pedig már külföldön is kipróbálja magát a szintén belga Kamel Kouaouch (5-0, 0 KO) ellen. Kouaouch sem mondható kimondottan rutinosnak, de Tamáshoz képest mindenképp, hisz ő már a hatodik profi meccsén fog részt venni. Tamásnál azonban elszántságból és akaraterőből nincsen hiány, ezt már a budakalászi gálán is láthattuk, reméljük sikerül felülkerekednie ellenfelén.

Komment