Bellew szerint Wilder-nek három menet elég, hogy elintézze Fury-t

Fotó: Tyson Fury – Europress Fotóügynökség

Tony Bellew korábbi cirkálósúlyú világbajnok, jelenleg pedig (még) nehézsúlyú brit bunyós szerint amennyiben összejön a Deontay Wilder (40-0; 39 KO) – Tyson Fury (26-0, 19 KO) meccs, nem lesz nehéz dolga a WBC nehézsúlyú világbajnokának. Szerinte maximum három menetre, de lehet még annyira sem lesz szüksége az amerikainak, hogy kiüsse Fury-t.

A nyilatkozatok szerint még az idén sor kerülhet a Deontay Wilder – Tyson Fury nehézsúlyú csatára az USA-ban, feltéve, ha most szombaton győz Fury. A meccs kapcsán már sokan elmondták a véleményüket és természetesen Tony Bellew sem akart kimaradni a sorból. Bellew eléggé lebecsüli Fury-t, mondjuk ezen nem lepődünk meg, nem éppen a legjobb barátok. Bellew korábban többször kihívta Tyson Fury-t, de a korábbi nehézsúlyú világbajnok Fury szerint Bellew túl kicsi hozzá. Ez azért kicsit talán sérti Bellew büszkeségét.

Bellew szerint Fury-nak túl sok volt a három éves kihagyás és az az életvitel, amit folytatott (alkohol- és drogproblémák). Nem áll még készen Wilder-re, Wilder túl nagy és túl erős Fury-hoz képest. Szerinte Wilder stílusa gondot fog okozni Fury-nak és gyorsan megveri majd a britet.

Komment