Ryan Garcia szerint GGG most még nagyobb verést fog kapni Canelo-tól

Fotó: Saul „Canelo” Alvarez – Gennady Golovkin – PuzzlePix Fotóügynökség

Hivatalos bejelentés még nem történt, de sokan kész tényként beszélnek arról, hogy Canelo és Golovkin idén szeptemberben harmadjára is összecsap. A fiatal Ryan Garcia is úgy beszélt kettejükről, mint, aki biztos a dolgában és mivel egy helyen edz Canelo-val és közös az edzőjük, ezért közel van a tűzhöz, tudhat valamit. Ráadásul a véleményét is elmondta, ami nem épp hízelgő Golovkin számára.

Garcia szerint a legutóbbi meccsen Canelo szétrúgta GGG seggét és ez a harmadik meccsen csak még rosszabb lesz. Látta a kazah legutóbbi meccsét és abból levonva a következtetéseket nem sok esélyt ad neki. „GGG majdnem kikapott egy ismeretlen fickótól!” – mondta Garcia. Mondjuk a legutóbbi meccsén tényleg nem volt a legjobb Golovkin, sőt a legutóbbi két meccsén.

Garcia minden idők egyik legjobb mexikói bunyósának tartja Canelo-t, akit csak egy olyan különleges harcos tudott megverni, mint Mayweather. Az egekig magasztalta edzőtársát. Többször kesztyűzött már Canelo-val és szerinte elképesztő ereje van. Lehet, hogy lábon kicsit lassú, de cserébe baromi nagyot tud ütni. Szerinte állati ereje van, hisz legutóbb egy félnehézsúlyút ütött ki. Ő látta azt is az edzéseken, amit más nem, látta, ahogy kiütött egy nehézsúlyút, sőt kapott is párat Canelo-tól kesztyűzés közben.

Garcia szerint nemcsak Golovkin-nak, de Billy Joe Saunders-nek sincs sok esélye, már, ha lesz egyáltalán Canelo – Saunders meccs. Úgy gondolja, ha Saunders jó formában lesz, akkor kemény meccs lehet, de győzni akkor sem fog a mexikói ellen.

Egyelőre a koronavírus miatt minden bizonytalan, nem tudni, hogy lesz-e Saunders vagy Golovkin elleni meccs. Plusz ehhez hozzá jön még Saunders videós balhéja is, ami miatt felfüggesztették, amíg ki nem vizsgálják az ügyet. Golovkin-ra pedig még vár egy kötelező címvédés Kamil Szeremeta ellen.

Komment