Khan szerint Brook-nak ideje lenne felvállalnia, hogy a férfiakat szereti

Fotó: Kell Brook – PuzzlePix Fotóügynökség

Amir Khan és Kell Brook viszonya cseppet sem felhőtlen. A két angol bunyós már évek óta kerülgetik egymást, na nem úgy, mint amire most Khan célozgat. Többször kihívták már egymást, de a mai napig nem került rá sor, hogy a ringben is találkozzanak, pedig már egész Nagy-Britannia erre vár. Kerülgetik a forró kását, üzengetnek egymásnak, tárgyalások is voltak már a meccsükről, de konkrétum még mindig semmi. Közös promóterük Eddie Hearn is rajta van az ügyön, hogy végre összehozza a csúcsrangadót, de valami mindig közbe jön. Legutóbb például a Top Rank ajánlata, hogy Khan küzdjön meg Crawford-dal, erre ugyan rálicitált Eddie Hearn, de még mindig nem tudni, hogy összejön-e a meccs?

Az üzengetés, egymás piszkálása azonban aktívan folyik, ráadásul Khan most nagyon odaszúrt Brook-nak. Nem kisebb dolgot állít Khan riválisáról, minthogy a saját neméhez vonzódik. Khan szerint itt lenne az ideje, hogy Brook felvállalja, hogy a férfiakat szereti és mesélje csak el, hogy miért is támadtak rá késsel évekkel ezelőtt Tenerifén.

Egy interjúban hozta fel a témát Khan és felszólította Brook-ot, hogyha olyan magabiztos, mint ahogy állítja, akkor álljon ki a nyilvánosság elé és mondja el az igazat. Szerinte az emberek szeretnék tudni, hogy ki is az a Kell Brook valójában. Arról mindig magabiztosan tud nyilatkozni, hogy milyen könnyedén meg tudná verni őt, akkor ahhoz is legyen elég vér a pucájában, hogy felvállalja a másságát. Khan azt állítja, hogy Brook csapatából mesélte neki valaki, hogy 2014-ben Tenerifén azért támadtak rá késsel és szúrták meg többször is, mert olyasvalakinél próbálkozott be, akinél nem kellett volna.

Kell Brook-nak egyébként felesége van és két gyermeke, ráadásul most várják a harmadikat. Mondjuk ez még nem jelent semmit. Brook nem hajlandó reagálni a vádakra, azt üzente, hogy ő inkább a Khan elleni meccsre koncentrál, majd ott válaszol Khan-nak azzal, hogy kiüti őt a ringből.

Komment