Hegyi Barnabás a magyar bajnoki címet tűzte ki célul 2019-re

Hegyi Barnabás középsúlyú ökölvívó.
Fotó: Hegyi Barnabás – BOX TV

A Felix Promotion fiatal középsúlyú bunyósa, Hegyi Barnabás (4-0, 3 KO) tavaly áprilisban mutatkozott be a profik között. Eddig hibátlan mérleggel rendelkezik, 4 mérkőzés – 4 győzelem, ebből hármat idő előtt tudott befejezni. Tavaly szeptemberben láthatta utoljára a közönség a budakalászi gálán, ahol egyhangú pontozással győzte le horvát ellenfelét. Barnabást a tavalyi évről és az idei tervekről kérdezte a BOX TV.

Bár tavaly mindegyik meccsét megnyerte nem volt teljesen elégedett. Egész pontosan az utolsó meccsel nem, amit ugyan megnyert, de betegen lépett szorítóba így nem tudott 100%-os teljesítményt nyújtani. A betegség miatt már nem is lépett az őszi szezonban kötelek közé, de most újult erővel vág neki az idei idénynek. Barnabást az április 27-i Felix Promotion gálán láthatják legközelebb a nézők hazai pályán, Székesfehérváron. Mióta profinak állt ez lesz az első mérkőzése otthon, ami plusz motivációt jelent számára, mert még több barátja tudja majd személyesen megnézni a meccsét. Az utolsó meccse óta edzőt váltott, jelenleg Kozák Istvánnal és Szinavel Sándorral, korábbi válogatott ökölvívókkal készül. Úgy érzi jól sikerült a felkészülés és természetesen a fehérvári gálán is győzni szeretne, még jobb lenne, ha kiütéssel tudná megörvendeztetni a hazai közönséget.

Barnabás nem titkolt célja, hogy a profik között is magyar bajnoki címet szerezzen, ez az elsődleges terv és a minimum elvárása az idei évre. Még nem tudja pontosan hány meccse lesz idén, de mindenképp szeretne egy magyar bajnoki címmeccset is közte. Egedi Renátó ellen szívesen kiállna a magyar bajnoki címért, az egy jó meccs lenne szerinte.

Komment