2019. május 4-én lehet a Canelo – GGG 3? De La Hoya valamire készül!

Fotó: Saul „Canelo” Alvarez – Gennady Golovkin – PuzzlePix Fotóügynökség

Külföldi ökölvívással foglalkozó hírportálok szerint a Golden Boy Promotions lefoglalta 2019. május 4-re a Las Vegas-i T-Mobile Arénát, ahol az előző két Canelo – Golovkin meccset is tartották. Természetesen egyből megindultak a találgatások, hogy talán a Canelo-GGG trilógia harmadik mérkőzésére kerülhet sor a mexikói ünnepi hétvégén.

De La Hoya eddig tagadja, hogy erről lenne szó. Szerinte még egyáltalán nem beszélt a kazah bunyós menedzsmentjével az újabb visszavágóról. A promóter szerint is lesz harmadik meccs, de csak akkor, ha Canelo is akarja, és amikor ő akarja. Azt elismerte, hogy lefoglalta a stadiont és azt, hogy Canelo számára, de az ellenfél kilétéről még nem nyilatkozott. Azt mondja, hogy Golovkin-on kívül még sokan mások is szóba jöhetnek, például a középsúlyú WBO világbajnok Demetrius Andrade, az IBF világbajnok Daniel Jacobs vagy a WBC-nél kötelező kihívói pozícióban lévő Jermall Charlo is.

Akár igaz is lehet, amit Golden Boy állít, de ha nem Golovkin lesz a mexikói világbajnok ellenfele, akkor miért a GGG Promotions-el közösen foglalta le a helyszínt? Ez az, ami miatt megindultak a találgatások.

Az biztos, hogy Canelo most szombaton szorítóba lép a nagyközépsúlyú Rocky Fielding ellen a New York-i Madison Square Garden-ben. Lehet, hogy De La Hoya emiatt a meccs miatt titkolózik még, nem akarja elvonni a figyelmet róla.

Addig is nézzétek meg az első meccsüket:

Itt pedig az idei visszavágót:

Komment