Roach biztos benne, hogy Mayweather kiáll a Pacquiao – Broner meccs győztesével

Fotó: Freddie Roach, Manny Pacquiao – PuzzlePix Fotóügynökség

Manny Pacquiao edzője, Freddie Roach úgy tűnik taktikát váltott és behízelgéssel próbálja elérni, hogy végre tető alá hozzák a Mayweather – Pacquiao visszavágót. Mayweather szilveszteri „meccse” után Pacquiao kicsit beszólt Money-nak, hogy jelezze inkább vele kéne kiállnia. Úgy tűnik edzője Roach inkább dicséri Mayweather-t hátha így eléri, hogy kiálljon Pac Man-nel. Roach szerint Mayweather jól bunyózott Nasukawa ellen Japánban és meg tudná ezt ismételni, ha akarja.

Roach szerint Mayweather szilveszteri meccse arra utal, hogy akar egy hivatalos meccset is az idén és ez volt az előkészítés. Szerinte az amerikai bunyós meg akar majd küzdeni a Pacquiao – Broner meccs győztesével, vagyis ugye Pacquiao-val, mert Roach biztos tanítványa győzelmében. Szerinte Mayweather-nek hiányzik a szereplés, neki lételeme, hogy a kamerák előtt produkálja magát és egy Pac Man elleni visszavágóval még jó kis pénzt is kereshetne. Az első meccsük körülbelül 600 millió dollárost bevételt hozott és a szakértők szerint a visszavágóra is lenne érdeklődés, ha nem is akkora, mint az első meccsre. Roach szerint Mayweather-t meggyőzheti, hogy vállalja a visszavágót, ha Pacquiao meggyőző teljesítményt mutat Broner ellen január 19-én és ez a céljuk.

Roach szerint Broner-t is érdekelné egy Mayweather elleni meccs, amennyiben győz Manny ellen. Kérdés, hogy addig nem csukják-e le, mert hétfőn megint bírósági tárgyalása lesz. Ráadásul egyszerre két külön államban kellene bíróság elé állnia a „Probléma” becenévre hallgató bunyósnak szexuális zaklatási ügyben. Január végén pedig abban a bírósági ügyben kell felelnie, ami miatt karácsony előtt vitték be. Szóval nem áll jól Broner szénája, mert akár 9 évet is kaphat, ha mindenben bűnösnek találják. Szóval gondolkodhat ő is egy Mayweather elleni meccsben, de ki tudja, hogy hol tölti az év hátralévő részét.

Mayweather azt mondta a Nasukawa elleni meccs után, hogy továbbra is nyugdíjas és nem tervezi, hogy ismét ringbe lép. Ha mégis így dönt, akkor is inkább Pacquiao lehet a befutó, nem pedig Broner.

Komment