Hogyan tanulj meg úgy ütni mint egy profi világbajnok?

Elmondjuk a titkot mivel csiszolhatod a technikádat!

Sokan boxolnak, de kevesen ütnek jól. Sajnos még nagyon sok mérkőzésen is látni, hogy csattannak a tenyeresek, el vannak ütve a hüvelykujjak, vagy erőtlenek az ütések.

Mi is az elsődleges probléma? A legtöbb bunyós, legyen akár hobbista, akár versenyző bizony nem szán elég időt rá, hogy csiszolja a technikáját. Nincsen meg az a tökéletességi kényszer, ami megkülönbözteti a bajnokot az átlag bunyóstól! Persze a zsákon a páros gyakorlatoknál és az árnyékboksznál is gyakorolhatsz, ám a technikai csiszolás csúcsa az iskolázás! Egy jó edzővel, aki nem mellesleg jól is iskoláztat, vagy egy jó iskolázó edzővel nagyban emelheted a tudásodat, illetve a kiütéseid számát!

Igen, jól olvastad! A pontosabb ütések, ugyanis jóval több kiütéses sikert eredményeznek!

Amennyiben szeretnéd meglepni az edződet egy profi iskolázó kesztyűvel:

Webshop: http://bit.ly/2Mybdb9

De mi az amivel fel lehet rakni arra a bizonyos i-re a pontot? Ha hiszed, ha nem egy 10oz fűzős kesztyű! Miután elolvastad ezt a cikket, menj fel kérlek a YouTube-ra és üsd be a kedvenc külföldi profi bunyósodat és, hogy mitts. Látni fogod, csak és kizárólag 10oz méretű fűzős kesztyűt használnak! A fűzős kesztyű egészen más visszajelzéseket fog neked adni a találataidról, ugyanis minden pontatlanságot érezni fogsz! Itt nincsen felesleges merevítés, itt bizony tökéletesen kell, hogy tartsad a kezedet, így lesz az ütésed igazán pontos!

Forrás: premiumfightshop.hu

Komment