A BOX TV és a Gerta 2002 Kft. közös nyereményjátéka

A nyereményjátékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy. A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

A nyeremény

1 db Move munkavédelmi cipő a Gerta 2002 Kft. felajánlásából. A nyereményjáték végén egy nyertest sorsolunk ki.

A nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték 2018. november 26. reggel 07:00 órától december 1. este 20:00 óráig tart.

A sorsolásban való részvétel feltételei

A sorsolásban azok a személyek vehetnek részt, akik betöltötték a 18. életévüket valamint a Deontay Wilder – Tyson Fury meccs kapcsán indított szavazáson szavaz. A poszt megosztása nem kötelező.

Nyeremény átvétele

A nyertest a sorsolást követően privát üzenetben értesítjük a nyereménye átvételéről. A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a BOX TV Facebook oldalán nyilvánosan ismertetjük a győztes nevét. A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják.

A Szervező jogai

A BOX TV kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért.

A BOX TV fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.

A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a BOX TV számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A BOX TV a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

Adatkezelés

A BOX TV vállalja, hogy a nyereményjáték során nem kér semmilyen személyes adatot, sem ismerősök listájához vagy adatlaphoz való hozzáférést. Kizárólag a győztes személyes adatait kérik el a szervezők.

Információkérés

A játékkal kapcsolatos információk a BOX TV facebook oldalán messenger üzenetben kérhetők.

A nyereményjáték a BOX TV facebook- és weboldal valamint a Gerta 2002 Kft. közös szervezése. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá.