„Nyerj két jegyet a várpalotai Felix Promotion profi ökölvívó gálára!” – Játékleírás – és szabályzat

Szeretnél nyerni egy páros belépőjegyet a Felix Promotion június 1-jei, várpalotai gálájára?

Nincs más dolgod, mint lájkold a facebook posztunkat és a facebookon kommentbe írd meg a helyes választ, hogy ki látható a képen. A játék május 25. reggel 8 órától május 28. este 21 óráig tart. A sorsolás során egy darab páros jegyet sorsolunk majd ki és azok vehetnek részt a sorsolásban, akik kommentelnek és lájkolnak is.

Játékszabályzat:

A nyereményjátékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy. A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

A nyeremény

1 db páros belépőjegy a Felix Promotion által szervezett, június 1-jén megrendezésre kerülő várpalotai profi ökölvívó gálára. A nyereményjáték végén egy nyertest sorsolunk ki, aki a páros belépőjegyet megnyeri.

A nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték 2019. május 25. reggel 8 órától 2019. május 28. este 21 óráig tart.

A sorsolásban való részvétel feltételei

A sorsolásban azok a személyek vehetnek részt, akik betöltötték a 18. életévüket valamint a nyereményjátékról szóló facebook posztunkat lájkolja és kommentben beírja a helyes megoldást! A poszt megosztása nem kötelező.

Nyeremény átvétele

A nyertest a sorsolást követően privát üzenetben értesítjük a nyereménye átvételéről. A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a BOX TV Facebook oldalán nyilvánosan ismertetjük a győztes nevét. A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják.

A Szervező jogai

A BOX TV kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha az ökölvívó gála bármilyen okból elmarad.

A BOX TV fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.

A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a BOX TV számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A BOX TV a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

Adatkezelés

A BOX TV vállalja, hogy a nyereményjáték során nem kér semmilyen személyes adatot, sem ismerősök listájához vagy adatlaphoz való hozzáférést. Kizárólag a győztes személyes adatait kérik el a szervezők.

Információkérés

A játékkal kapcsolatos információk a BOX TV facebook oldalán messenger üzenetben kérhetők.

A nyereményjáték a BOX TV facebook- és weboldal saját szervezése. A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá.