Megkezdték a Wilder-Fury meccs reklámozását, produkcióból nem volt hiány

Fotó: Deontay Wilder – Tyson Fury – PuzzlePix Fotóügynökség

December 1-jén tartják Los Angelesben a Deontay Wilder (40-0; 39 KO) – Tyson Fury (27-0; 19 KO) nehézsúlyú mérkőzést. A szokásokhoz híven már jóval előbb elkezdik a meccs promótálását és a két nagyszájú bunyós is így tett. A három állomásos reklámkörútjuk első állomásán, Londonban tartott sajtótájékoztatón már meg is kezdték az adok-kapokot. Ismerve a két bunyós stílusát és vehemenciáját, nem is várhattunk tőlük mást, igazán közönség szórakoztatóra sikerült az első sajtóesemény.

A WBC nehézsúlyú világbajnok Wilder és a korábbi IBO, IBF, WBO, WBA (Super) világbajnok Fury meccse azután került napirendre, hogy Wilder nem tudott megegyezni a jelenlegi másik világbajnok Anthony Joshua-val egy címegyesítő meccsről. Így került képbe Fury úgymond „ló nincs, szamár is jó” alapon. A közönség számára mindenképp izgalmas lesz a meccs, főleg, hogy már a meccset megelőzően meghozzák hozzá az ember kedvét az állandó üzengetéseikkel, beszólásaikkal.

A londoni sajtótájékoztató igen szórakoztatóra sikerült egy kis szájkaratéval és lökdösődéssel. Ment a szokásos ígérgetés, hogy kiütik egymást, természetesen mindegyik magát tartja a nehézsúly legjobbjának. Egy dologban azonban egyezik a véleményük, Anthony Joshua-t mindketten gyávának tartják, legalább ebben egy húron pendülnek.

Fury zokon vette, hogy kihívónak nevezték, ki kérte magának ezt a megszólítást, mert ő magát tartja az igazi bajnoknak. Wilder-t egy citromhoz hasonlította, akiből a meccs végére limonádét fog facsarni (milyen költői hasonlat Fury-tól 🙂 ). Fury úgy gondolja, hogy ő mentálisan is erősebb, mint az amerikai világbajnok, szerinte Wilder-en túl nagy lesz a nyomás, mert nem találkozott még ilyen kaliberű ellenféllel, mint ő. Wilder pedig azt vágta az angol fejéhez, hogy Fury jobban tenné, ha ismét együtt dolgozna nagybátyjával Peter Fury-val, mert neki köszönheti a Klitschko elleni győzelmet, nélküle nem sok esélye van ellene. (Fury a Klitschko elleni győzelem után megszakította a közös munkát nagybátyjával). Wilder elmondta, hogy sajnálja az ellenfeleit, akik a ringben szembe kerülnek vele, mert még ő is fél saját magától, amikor a Bronz Bombázó elszabadul.

Egy biztos, a két bunyóson nem fog múlni a jegyeladás, még minimum kétszer előadják ezt a színdarabot a két sajtótájékoztatón és természetesen a közösségi médiát is sűrűn használják az üzengetésre.

Komment